Reklama

🤔 Banany, kartoplja i pyvo Corona: ščo ukraїnci zamovljajuť dodomu — doslidžennja vid Raketa

U servisi rozpovily, jaki produkty najčastiše kupujuť čerez kur'jerśku dostavku.
Читати кирилицею
🤔 Banany, kartoplja i pyvo Corona: ščo ukraїnci zamovljajuť dodomu — doslidžennja vid Raketa
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. 🤔 Banany, kartoplja i pyvo Corona: ščo ukraїnci zamovljajuť dodomu — doslidžennja vid Raketa
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
U servisi rozpovily, jaki produkty najčastiše kupujuť čerez kur'jerśku dostavku.

Doslidžennja vid Raketa

Karantynni obmežennja zmusyly bagaťoh zamovljaty dodomu produkty. Servis dostavky Raketa doslidyv vpodobannja ukraїnciv i rozpoviv, ščo najčastiše kupujuť čerez kur’jerśku dostavku.

Jak vyjavylosja, najbiľš najpopuljarnišym produktom v period karantynu staly banany. Na drugomu misci z dvorazovym vidstavannjam možna pobačyty kartoplju. A na treťomu misci v pik pandemiї ukraїnci počaly masovo kupuvaly pyvo torgovoї marky Corona.

Na ovoči ta frukty prypadaje ponad 20% vid zagaľnogo čysla zamovlenyh produktiv, a na moločnu produkciju ta solodošči po 12,6% i 11,5% vidpovidno. Alkogoľna produkcija korystujeťsja vysokym popytom, zajmajučy 11%, a šče 8,5% v košyku spožyvača otrymaly bezalkogoľni napoї.

Čytajte takož: 📱 Jaki videoservisy staly najbiľš populjarnymy v Ukraїni ta Jevropi na karantyni

Na m’jaso, rybu i kovbasni vyroby prypadaje 8% vid vsih zamovlenyh produktiv. Po 4% na hlib i vypičku, tovary osobystoї gigijeny ta pobutovu himiju, a takož sneky. Todi jak popyt na tjutjunovi vyroby sklav vśogo 1,5%.

Pro kompaniju 

Raketa — ukraїnśkyj servis dostavky z kafe, restoraniv i supermarketiv. Kompanija dostavyla svoje perše zamovlennja 5 bereznja 2018 roku. Na śogodni poslugamy Raketa možna skorystatysja v 11 mistah Ukraїny. U 2020 roci servis maje namir zajty v 15 mist, pislja čogo počneťsja pokryttja vsih ukraїnśkyh mist z naselennjam ponad 200 tysjač.

Servis maje speciaľnyj zastosunok, jogo možna zavantažyty v App Store ta Google Play.

Takož my raniše pysaly? Glovo opryljudnyly statystyku zamovleń ukraїnciv na čas karantynu, jak u Glovo opryljudnyly statystyku zamovleń ukraїnciv na čas karantynu.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...