Реклама

🛵 Glovo оприлюднили статистику замовлень українців на час карантину

Проаналізувавши дані платформи за період з 16 березня до 29 квітня 2020 року, компанія Glovo розповіла, що як і що замовляли українці.
Čytaty latynkoju
🛵 Glovo оприлюднили статистику замовлень українців на час карантину
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🛵 Glovo оприлюднили статистику замовлень українців на час карантину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Проаналізувавши дані платформи за період з 16 березня до 29 квітня 2020 року, компанія Glovo розповіла, що як і що замовляли українці.

Замовлення в Glovo

З початком карантину, кількість замовлень здійснених через застосунок Glovo продовжила зростати. Кількість користувачів, які вперше здійснили замовлення у застосунку виросла у 2 рази. А найактивніший користувач сервісу під час карантину зробив 155 замовлень.

Кількість користувачів на iOS складає 39%, а на Android 69%. Однак, користувачі на iOS за місяць роблять на одне замовлення частіше, ніж користувачі на Android. Тому середній чек замовлень у користувачів на iOS вищий на 5%.

Замовлення в категорії «Супермаркет» зросли на 40%, а в «Аптеці» на 35%. Середній чек у цих категоріях також зріс – на 25%.

Читайте також: 🛵 Glovo починає запускати «хмарні кухні» в Україні — почали з Києва

Серед найпопулярніших товарів із супермаркетів у замовленнях українців — яйця, негазована вода, овочі, яблука та банани, в топі алкогольних напоїв — пиво та вино. З ресторанів найчастіше кур’єри Glovo доставляли бургери, салати, азійські страви.

Найвищий чек за час карантину становив 5 132 грн, а найменший — всього 2 грн — вартість порційного соєвого соусу.

Найбільш незвичними замовленнями за період стали доставка 4 л свинячої крові з особливим коментарем «без грудочок» та тест на COVID-19.

Для обмеження контактів між користувачем та кур’єром, сервіс запровадив доставку «без підпису» у застосунку, та закликав користувачів скористатися безконтактною доставкою. З огляду на ці заходи, тренд на безготівковий розрахунок зріс і за останніми даними становить 55%.

Також ми раніше писали? Які відеосервіси стали найбільш популярними в Україні та Європі на карантині, які відеосервіси стали найбільш популярними в Україні та Європі на карантині.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...