Reklama

⚡️Zapustyly virtuaľnu platformu emocijnoї pidtrymky pid čas karantynu

Kyїvśkyj Monitoryngovyj centr z protydiї COVID-19 zapustyv platformu emocijnoї pidtrymky kyjan.
Читати кирилицею
⚡️Zapustyly virtuaľnu platformu emocijnoї pidtrymky pid čas karantynu
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. ⚡️Zapustyly virtuaľnu platformu emocijnoї pidtrymky pid čas karantynu
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Kyїvśkyj Monitoryngovyj centr z protydiї COVID-19 zapustyv platformu emocijnoї pidtrymky kyjan.

Pidtrymka pid čas karantynu

Čerez samoizoljaciju bagato ljudej zalyšylyś vdoma sam na sam, tomu śogodni zapustyly bezkoštovnyj resurs dlja kyjan, kotrym neobhidna emocijno-psyhologična dopomoga, povidomyv kyїvśkyj miśkyj golova Vitalij Klyčko.

Na sajti možna otrymaty dopomogu vid psyhologiv ta treneriv z emocijnogo intelektu Osvitńogo habu mista Kyjeva. Ponad 20 specializovanyh fahivciv pracjujuť majže cilodobovo, a otrymaty indyviduaľnu konsuľtaciju možna cilkom bezkoštovno.

Do togo ž na sajti je spysok z nomeramy garjačyh linij deržavnyh ta komunaľnyh služb, kotrymy možna skorystatyś u razi nagaľnoї potreby.

Takož na sajti možna znajty inši poslugy — resursy onlajn-navčannja, spysok kuľturnyh zahodiv v interneti ta programa dlja zanjať sportom vdoma.

Napryklad, možna vzjaty učasť v osvitńomu marafoni «Navčajsja vdoma». Na sajti kožen deń buduť gotuvaty novu temu z neobhidnyh navyčok, kotri mižnarodni eksperty Vsesvitńogo Ekonomičnogo Forumu v Davosi vyznačyly jak navyčky, ščo majuť najbiľšyj popyt na śogodnišnij deń.

Jakščo vy bažajete zajnjatyś sportom, to na sajti možna znajty resursy dlja praktyky sportu vdoma. Materialy predstavyly Sport Life, SkyFitness ta DOG & Grand CrossFit.

A sered kuľturnyh zahodiv onlajn vy možete znajty spysok z muzejamy, teatramy ta vystavkamy, kotri vyklaly svoї materialy v merežu.

Kožen ohočyj može dodaty do spysku svoї poslugy, kotri možuť znadobytyś na čas karantynu. Zrobyty ce možna, vidpravyvšy zajavku na [email protected]

Raniše my vže pysaly? MOZ zatverdylo protokol likuvannja COVID-19, jak MOZ zatverdylo protokol likuvannja COVID-19.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...