Reklama

👩🏼‍🎤 Spivačka Ğrajms vyklala novyj klip, ale nezvyčajnyj

Osoblyvisť klipu na pisnju You’ll Miss Me When I’m Not Around poljagaje v tomu, ščo jogo povynni dorobyty gljadači, a jak same ce vže zaležyť lyše vid їh ujavy. 
Читати кирилицею
👩🏼‍🎤 Spivačka Ğrajms vyklala novyj klip, ale nezvyčajnyj
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. 👩🏼‍🎤 Spivačka Ğrajms vyklala novyj klip, ale nezvyčajnyj
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Osoblyvisť klipu na pisnju You’ll Miss Me When I’m Not Around poljagaje v tomu, ščo jogo povynni dorobyty gljadači, a jak same ce vže zaležyť lyše vid їh ujavy. 

Novyj klip Ğrajms

Pryblyzno tyždeń tomu Ğrajms vyklala svij novyj klip, kotryj zrobyly na foni hromakeju… i vse. Vin ne maje pevnogo sjužetu čy hoča b jakogoś ekšnu, na video možna lyše pobačyty samu spivačku u futurystyčnomu odjazi, kotryj duže shožyj na kostjum samuraja. Takož inodi Ğrajms robyť rizni ruhy mečem, a za spynoju v neї z’javljajuťsja mehanični kryla.

Tak, buď-hto može skazaty, ščo klip — zovsim ne gotovyj i ce lyše jogo nedoroblena versija i bude pravyj. Koncepcija klipu poljagaje v tomu, ščoby jogo dorobyly sami gljadači.

Kožen može skorystatyś neobhidnymy dlja ćogo materialamy ta sprobuvaty zrobyty svoju versiju video. Potim možna zavantažyty svij klip do YouTube z heštegom #GrimesArtKit

Najkrašči video spivačka potim rozmistyť u sebe v socmerežah z posylannjam na avtoriv. A my vže peregljanuly rizni versiї klipiv i zibraly dlja vas najcikaviši, najnezvyčniši ta časom dyvni varianty video.

Hto taka Ğrajms?

Ğrajms, abo Kler Elis Buše, spivačka z Kanady vidoma zavdjaky svojemu golosu ta futurystyčnij maneri vystupiv. Vśogo na її rahunku vže šisť povnocinnyh aľbomiv, ostannij z jakyh vyjšov u ljutomu. Do togo ž vona zajmajeťsja mystectvom i maljuje kartyny u styli anime, a її roboty vystavljajuť po vśomu svitu.

Okrim togo Ğrajms vidoma tym, ščo zustričajeťsja z čolovikom, kotryj takož je duže velykym pocinovuvačem futuryzmu ta tehnologij — Ilonom Maskom, generaľnym dyrektorom kompanij Tesla, SpaceX ta Boring Company. Narazi para očikuje dytynu, ščo takož možna bulo pobačyty na video.

Takož my vže raniše pysaly? Na YouTube z’javylosja cilodobove šou z vystupamy artystiv, jak na YouTube z’javylosja cilodobove šou z vystupamy artystiv.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...