Reklama

✨ U Kanadi počaly transljuvaty pivnične sjajvo onlajn

Speciaľna kamera roztašovana na doslidnyćkomu centri v misti Čerčyll — ce vvažajeťsja odnym z najkraščyh misć dlja sposterežennja.
Читати кирилицею
✨ U Kanadi počaly transljuvaty pivnične sjajvo onlajn
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. ✨ U Kanadi počaly transljuvaty pivnične sjajvo onlajn
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Speciaľna kamera roztašovana na doslidnyćkomu centri v misti Čerčyll — ce vvažajeťsja odnym z najkraščyh misć dlja sposterežennja.

Onlajn transljacija sjajva

Sezon najkraščogo sjajva startuje v grudni ta tryvaje do kincja kvitnja, ale čerez spalah virusu COVID-19 potrapyty do observatoriї narazi nemožlyvo.

Kompanija Explore organizuvala onlajn-transljaciju, ščoby kožen ohočyj mig peregljanuty na pivnične sjajvo v sebe vdoma.

Krim togo na YouTube z’javylosja? Na YouTube z’javylosja cilodobove šou z vystupamy artystiv cilodobove šou z vystupamy artystiv.

Šou Colors

Šou Colors z’javyloś u novomu cilodobovomu formati. Narazi imena zaprošenyh vykonavciv šče ne vidomi. Transljaciї buduť prohodyty v speciaľnij okremij studiї u Londoni.

Dostup do studiї bude obmeženo, potrapyty zmože lyže obmežena kiľkisť robitnykiv ta vykonavciv. Usi vidviduvači povynni trymatyś na vidstani dvoh metriv odyn vid odnogo ta nosyty zahysni rukavyčky. Sama studija ta vsi її poverhni buduť reguljarno dezinfikuvaty za dopomogoju spyrtovmisnyh rečovyn.

Takož bude vidkryto zbir požertvuvań, ščo rozdiljať sered artystiv. Tak organizatory planujuť nadaty finansovu dopomogu artystam, ščo vtratyly značnu častynu prybutku čerez skasuvannja koncertiv ta vystupiv.

Okrim togo raniše my pysaly? U ščo pograty v karantyn: 5 videoigor, jaki daduť nadiju na krašče pid čas pandemiї, u ščo pograty v karantyn: 5 videoigor, jaki daduť nadiju na krašče pid čas pandemiї.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...