Reklama

🐺 Netflix zapustyv interaktyvnyj sajt za vsesvitom serialu «Viďmak»

Novyj sajt vid Netflix ne tiľky dopomagaje zrozumity, koly i ščo vidbuvalosja z personažamy v pevnyh epizodah serialu «Viďmak», ale takož nadaje dodatkovu informaciju pro podiї, ščo ne buly pokazani.
Читати кирилицею
🐺 Netflix zapustyv interaktyvnyj sajt za vsesvitom serialu «Viďmak»
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. 🐺 Netflix zapustyv interaktyvnyj sajt za vsesvitom serialu «Viďmak»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Novyj sajt vid Netflix ne tiľky dopomagaje zrozumity, koly i ščo vidbuvalosja z personažamy v pevnyh epizodah serialu «Viďmak», ale takož nadaje dodatkovu informaciju pro podiї, ščo ne buly pokazani.

Strymingovyj servis Netflix zapustyv sajt z interaktyvnoju kartoju vsesvitu «Viďmaka». Serial krytykuvaly za te, ščo v ramkah odnogo epizodu podiї stosujuťsja zovsim riznyh časovyh promižkiv.

Ščo vidomo

Novyj sajt vid Netflix ne tiľky dopomagaje zrozumity, koly i ščo vidbuvalosja z personažamy v pevnyh epizodah, ale takož nadaje dodatkovu informaciju pro podiї, ščo ne buly pokazani.

netflix

Počynajeťsja hronologija z Kon’junkciї Sfer — podiї, čerez jaki u svit «Viďmaka» potrapyly ljudy i monstry. Na sajti takož zaznačeni daty narodžennja golovnyh i drugorjadnyh geroїv. Zavdjaky ćomu fanaty serialu diznalysja, ščo Ğeraľtu na moment finalu peršogo sezonu 103 roky, Jennefer 71 rik, a Ciri 13 rokiv.

Prem’jera «Viďmaka» na Netflix vidbulasja 20 grudnja 2019 roku. Točna data relizu drugogo sezonu poky nevidoma, ale vyhid zaplanovanyj na 2021 rik.

Viďmak

Pro serial

Andžej Sapkovśkyj stvoryv cykl «Viďmak» u 1986 roci. Dija vidbuvajeťsja v ujavnomu sviti, ščo nagaduje seredńovičnu Jevropu, de, krim ljudej, isnujuť inši rasy, jak-to eľfy čy krasnoljudy, a takož strašni čudovyśka i magija. U cykli rozpovidajeťsja pro prygody viďmaka, myslyvcja na monstriv, Ğeraľta — odnogo z ostannih predstavnykiv ćogo ordenu, jakyj namagajeťsja ne vtručatysja v polityčni konflikty. Vrešti, u namagannjah zahystyty Ciri, vin takož opynjajeťsja vtjagnutym u velyke protystojannja pivničnyh deržav velykij pivdennij imperiї.

Serija mistyť čyslenni posylannja na našu reaľnisť ta problemy, ščo z nymy stykajeťsja sučasne suspiľstvo: rasyzmom, gomofobijeju, korupcijeju, bjurokratijeju toščo, a takož čornym gumorom i satyroju. Vrahovujučy, ščo avtor nadyhavsja v roboti seredńovičnoju ta sučasnoju Poľščeju, ščo je blyźkoju do nas kraїnoju, knygy zaslužyly ljubov ukraїnśkyh pocinovuvačiv fentezi.

Sluhajte takož ukraїnomovnyj kaver? Sluhajte ukraїnomovnyj kaver na vidomu pisnju zi serialu «Viďmak» na vidomu pisnju zi serialu «Viďmak».

? Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...