Reklama

🔔 Ukraїnśki kompaniї dolučylyś do svitovyh flešmobiv — #tetrischallenge i #iusedtobesobeautiful

Jak vy stavyteś do flešmobiv u socmerežah? Gadajemo, ostannim časom vony stajuť vse biľš i biľš cikavymy. A šče do nyh aktyvno dolučajuťsja jak zvyčajni ukraїnci, tak i velyki kompaniї.
Читати кирилицею
🔔 Ukraїnśki kompaniї dolučylyś do svitovyh flešmobiv — #tetrischallenge i #iusedtobesobeautiful
  1. Головна
  2. Biznes
  3. 🔔 Ukraїnśki kompaniї dolučylyś do svitovyh flešmobiv — #tetrischallenge i #iusedtobesobeautiful
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Jak vy stavyteś do flešmobiv u socmerežah? Gadajemo, ostannim časom vony stajuť vse biľš i biľš cikavymy. A šče do nyh aktyvno dolučajuťsja jak zvyčajni ukraїnci, tak i velyki kompaniї.

U lystopadi 2018 roku pracivnyky policiї Novoї Zelandiї zrobyly perše foto v dusi «Tetris», odnak flešmob nihto ne pidtrymav. U 2019-mu podibnyj znimok zrobyly vže policejśki z Cjuryha. I tut počavsja spravžnij virus. V čomu suť #tetrischallenge? Pracivnyky vystavljajuť avtomobili čy tehniku, rozkladajuť bilja nyh svij robočyj inventar i speciaľnyj odjag, ljagajuť poruč z nym na zemlju abo inšu poverhnju. Pislja ćogo robljať foto z vysoty ptašynogo poľotu. Vse razom utvorjuje prjamokutnyk, jakyj pry rozgljadi zverhu nagaduje gru «Tetris»

Ukraїnci takož u trendi. U flešmobi za 2019 rik vzjaly učasť medyky, rjatuvaľnyky, policejśki, požežnyky, rizni pidpryjemstva ta kompaniї.

Pracivnyky nacionaľnogo pereviznyka «Ukrzaliznycja» bilja vagonu poїzda rozklaly kovdry, matracy ta postiľnu bilyznu, inšyj inventar, poruč iz cym rozmistylyś providnyky. «Pretendujemo na zvannja najdovšogo čelendž-foto», — požartuvaly jogo predstavnyky.

Pryvatne ohoronne pidpryjemstvo «Šeryf» na storinci u Facebook vyklalo foto, na jakomu vydno vse, ščo znahodyťsja v ekipažah grup švydkogo reaguvannja: dvoje bijciv, bronežylety, kasky, riznomanitna zbroja i zasoby dlja zv’jazku. 

Cogo roku z’javyvsja šče odyn populjarnyj sered molodoї audytoriї flešmob #iusedtobesobeautiful, jakyj pošyrjujeťsja korystuvačamy v socmereži TikTok po vśomu svitu i vže uvirvavsja v Ukraїnu. Za ostannimy danymy za cym geštegom blyźko 1,5 miľjarda peregljadiv. Suť čelendu v tomu, ščo geroї tancjujuť u povsjakdennomu odjazi, a potim perevtiljujuťsja u svjatkovyj obraz. Ce nagaduje peretvorennja Popeljušky na pryncesu. 

Do čelendžu dolučylyś stolyčni policejśki. Pracivnyky policiї rozpovily, ščo ce horošyj sposib staty blyžčymy do molodi ta otrymaty її doviru. 

Peršymy sered predstavnykiv promyslovyh kompanij do svitovogo trendu pryjednavsja INTERPAJP i zaproponuvav dodaty do flešmobu šče j novoričnogo nastroju. Na zapysi pracivnyky spočatku tancjujuť u robočij uniformi, za myť vony vže zminjujuť svij luk i peretvorjujuťsja na vidomyh geroїv abo ž prymirjujuť zymovi obrazy. Ukraїnśki kompaniї perevažno duže oficijni, ale INTERPAJP dostatńo neformaľnyj u svojemu spilkuvanni. Jogo komanda stvorjuje art-instaljaciї na terytoriї zavodu, rozrobljaje styľni svetry z novorično-vyrobnyčym paternom ta znimaje oryginaľni videopryvitannja.

Energijnyj flešmob I used to be so beautiful, jakyj pryjšov na zminu Tetris Challenge, jmovirno stane novym trendom sered ukraїnśkyh kompanij. V 2020 roci my šče počujemo pro novyh učasnykiv. 

Čytajte takož pro te, ščo podaruvaty? Ščo podaruvaty na Rizdvo ta Novyj rik 2020: gid podarunkiv ridnym ta druzjam na Rizdvo ta Novyj rik ridnym ta blyźkym.

Share
Написати коментар
loading...