Реклама

🎁 Що подарувати на Різдво та Новий рік 2020: гід подарунків рідним та друзям

Наближаються різдвяні та новорічні свята, які супроводжуються приємними клопотами — підготовкою святкового столу, прикрашанням ялинки та, звичайно, купівлею подарунків. Якщо ви ще не знайшли, що подарувати рідним та друзям, то читайте нашу підбірку подарунків, які обов'язково викличуть приємні емоції.
Čytaty latynkoju
🎁 Що подарувати на Різдво та Новий рік 2020: гід подарунків рідним та друзям
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. 🎁 Що подарувати на Різдво та Новий рік 2020: гід подарунків рідним та друзям
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наближаються різдвяні та новорічні свята, які супроводжуються приємними клопотами — підготовкою святкового столу, прикрашанням ялинки та, звичайно, купівлею подарунків. Якщо ви ще не знайшли, що подарувати рідним та друзям, то читайте нашу підбірку подарунків, які обов'язково викличуть приємні емоції.
AirPods Pro

Згадайте, хто з ваших друзів та рідних не уявляє свого життя без музики, та подаруйте їм нові навушники від компанії Apple. Завдяки активному шумопоглинанню, AirPods Pro з першої ноти занурять слухача у чари музичного світу — навіть у метро чи в літаку.

Компактні навушники стануть незамінним гаджетом для заняття спортом, перегляду відео та навіть готування їжі, адже будь-який процес стає приємнішим, коли вмикаєш улюблений трек та слухаєш його з Airpods Pro.

Яскравий та стильний дизайн доповнить будь-який образ, а довгий час роботи без акумулятора забезпечить вас гарним настроєм на весь день. Для зручного користування у комплекті також надається три варіанти вкладишів зі силікону, які повторюють внутрішню форму вуха.

Стильний рюкзак

Якщо ви не схильні дарувати речі, які покриватимуться пилом увесь наступний рік типу свічок та янголят, маємо класну альтернативу — рюкзак або бананку від українського бренду Harvest.

Велика кількість моделей та дизайнів дозволить обрати рюкзак, який пасуватиме як до костюму, так і до худі з джинсами. Наприклад, ось такий рюкзак з екошкіри чудово доповнить стильний міський образ або стане надійним помічником у подорожах. А ще у нього є відділення для ноутбука розміром до 15,6.

Після робочого дня рюкзак можна змінити на маленьку яскраву бананку, з якою буде зручно відправитися на прогулянку або на концерт улюбленого гурту.

PlayStation 4

Спеціально для наших читачів ми обрали найбільш універсальний подарунок — PlayStation 4, яка зробить яскравішим життя будь-якої людини. За допомогою консолі можна поринути у захопливі пригоди зі складними випробуваннями та безліччю веселих моментів.

Вже зараз на PlayStation 4 доступні тисячі кращих ігор десятиліття на кшталт Red Dead Redemption II чи серії Uncharted, а наступного року на консолі вийдуть нові хіти — Cyberpunk 2077, продовження серії The Last of Us та безліч інших пригод .

У мережі магазинів «Цитрус» можна придбати PlayStation 4 у комплекті з трьома іграми — GTA 5, Days Gone, Horizon Zero Dawn. Окрім цього, ви отримаєте 3 місяці підписки PlayStation Plus. Це подарує вам можливість завантажувати кілька ігор щомісяця безкоштовно.

Дерев'яна мапа світу

За що ми любимо подорожі? За враження! Але часто після повернення додому ми дозволяємо буденним справам їх поглинути. Запобігти цьому допоможуть дерев’яні мапи від українського бренду EnjoyTheWood, який встиг підкорити не лише українців, а і весь світ.

Тож якщо ваші друзі або рідні люблять подорожувати, подаруйте їм вдосконалену версію стандартної мапи EnjoyTheWood, яка завдяки багатошаровості стає об’ємною. Вибір з чотирьох кольорів: чорного, бежевого, «Дуба» і «Терри», дозволить чудово доповнити будь-який інтер’єр.

Завдяки ексклюзивному гравіюванню, ви зможете відмітити особливу країну або місто та нагадати емоції зі спільних мандрівок. А декоративні елементи з дерева у вигляді літачків, компасів та кораблів допоможуть запланувати майбутні мандрівки.

Абонемент у спортклуб

Новий рік приносить багато списків з новими та старими цілями: вивчити іноземну мову, відмовитися від шкідливих звичок, перейти на правильне харчування та почати займатися спортом. Тож, якщо ви шукаєте подарунок для себе або близьких, пропонуємо ще цього року здійснити один з пунктів та подарувати абонемент у фітнес-студію hiitworks.

Також радимо придбати абонемент на рік, щоб запобігти можливості перетворитися на «підсніжників» (люди, які записуються у спортхаб ранньою весною з метою підготувати фігуру ло літнього сезону).

Читайте також про те, як українці готуються?Як українці готуються до новорічних свят — дослідження Mastercard до новорічних свят — дослідження Mastercard

Share
Написати коментар
loading...