Reklama

Jak kupyty elektronnyj kvytok u «Pryvat24» abo kioskah

Nova funkcija kupivli čerez «Pryvat24» z'javylasja tiľky v Android-versiї programy. Jakščo nema dodatka, to zručnoju bude karta z kioskamy, de najavni Kyiv Smart Card.
Читати кирилицею
Kyiv Smart Card
Jak kupyty elektronnyj kvytok u «Pryvat24» abo kioskah
  1. Головна
  2. Misto
  3. Jak kupyty elektronnyj kvytok u «Pryvat24» abo kioskah
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Nova funkcija kupivli čerez «Pryvat24» z'javylasja tiľky v Android-versiї programy. Jakščo nema dodatka, to zručnoju bude karta z kioskamy, de najavni Kyiv Smart Card.

U «Pryvat24» dlja Android zapustyly prodaž elektronnyh kvytkiv na kyїvśkyj nazemnyj transport i metro. Teper їh možna kupyty u kiľka klikiv.

Jak pracjuje

Ščob kupyty kvytok, potribno zajty v dodatok «Pryvat24», a potim v menju «Transport». U ńomu šukajemo punkt «Kyїv» i kupujemo kvytok. Vin može buty razovyj abo proїznyj.

Pislja ćogo v dodatku z’javyťsja elektronnyj kvytok z QR-kodom. Jogo potribno vidskanuvaty za dopomogoju speciaľnyh prystroїv na novyh turniketah metro abo v nazemnomu transporti.

Nema «Pryvat24»?

Čytajte takož: Čajovi kartkoju: Pryvatbank zapustyv novu poslugu

Kyїvśka vlada počala prodaž jedynogo elektronnogo kvytka Kyiv Smart Card u T-kioskah ta opublikuvala kartu, de vže možna jogo kupyty. Vin prodajeťsja u tymčasovyh kioskah, jaki ne majuť vlasnyh adres, tomu na karti vidznačeni najblyžči budivli do kioskiv. Jak rozpiznaty T-kiosk:

Taki ž kvytky prodajuťsja na kiľkoh stancijah metro stolyci, v tomu čysli, «Majdan Nezaležnosti», «Hreščatyk», «Teatraľna», «Arsenaľna», «Akademmistečko» ta inšyh. Їh možna kupuvaty abo popovnjuvaty v osobystomu kabineti kyjanyna, u terminalah typu iBox, EasyPay.

Ščo take elektronnyj kvytok

Čytajte takož: U Kyjevi stvoryly bota dlja oplaty proїzdu u miśkomu transporti: jak korystuvatysja

Kartka Kyiv Smart Card je ključem dostupu do oblikovogo zapysu u systemu jedynogo elektronnogo kvytka. Kuplena karta pryv’jazujeťsja do osobystogo kabinetu korystuvača. Vin može popovnjuvaty abo kupuvaty poїzdky.

Pislja ćogo Kyiv Smart Card vykorystovujeťsja u vsih vydah gromadśkogo transportu, de vstanovleni validatory dlja zčytuvannja takyh kartok. Prosto prykladajete kartku i spokijno їdete, ne šukajučy konduktora.

Usi sposoby kupivli kvytka možna znajty za posylannjam.

Share
Написати коментар
loading...