Reklama

Biľše 2 miľjardiv jevro investovano v energoefektyvnisť za 4 roky

Pro ce zajavyv golova Derženergoefektyvnosti Sergij Savčuk pid čas publičnogo zvitu.
Читати кирилицею
Derženergoefektyvnosti
Biľše 2 miľjardiv jevro investovano v energoefektyvnisť za 4 roky
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. Biľše 2 miľjardiv jevro investovano v energoefektyvnisť za 4 roky
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Pro ce zajavyv golova Derženergoefektyvnosti Sergij Savčuk pid čas publičnogo zvitu.

Majže polovynu z cyh koštiv zalučeno mynulogo roku. Najbiľše grošej otrymala aľternatyvna energetyka – biľše 500 miľjoniv jevro investycij dozvolyly vstanovyty 2100 MVt potužnostej negazovyh teploelektrostancij, i šče 1,2 miľjardy jevro pišly na vidnovljuvanu elektroenergetyku.

Takož čynovnyk pohvalyvsja dosjagnennjamy v zaoščadženni gazu – spožyvannja sered naselennja, bjudžetnyh ustanov ta teplokomunenergo zmenšylosja na 6 mlrd kubiv na rik, ščo dozvoljaje ekonomyty na zakupivli gazu 1,2 mlrd jevro na rik.

Tepli kredyty dozvolyly uteplyty biľše 1600 bagatopoverhivok, a v cilomu biľše pivmiľjona ukraїnśkyh simej skorystalysja propozycijeju teplyh kredytiv, ščo dozvolylo їm ekonomyty do 70% na platižkah.

Zrosla j kiľkisť pobutovyh sonjačnyh elektrostancij – lyše mynulogo roku v ukraїnśkyh budynkah z’javylosja 4500 takyh, a sumarno vže 7500 ukraїnśkyh rodyn korystujuťsja perevagamy aľternatyvnoї energiї.

Nagadajemo, raniše my publikuvalyAndrij Ginkul, Asociacija energoaudytoriv: «My — odna z kraїn, jaka može na 100% zabezpečuvaty sebe energijeju» interv’ju Andrija Ginkula, golovy Asociaciї energoaudytoriv, de vin rozpoviv pro dosjagnennja Ukraїny v sferi energozaoščadžennja ta vydobutku eneregiї z aľternatyvnyh džerel.

/2018/01/12/andrij-ginkul-talk/

Share
Написати коментар
loading...