Reklama

Kompaniї Tesla dozvolyly prodavaty Model 3 v Jevrosojuzi

Kompanija Tesla otrymala dozvil vid gollandśkogo upravlinnja transportnyh zasobiv (RDW) na prodaž svoїh avtomobiliv Tesla Model 3 na terytoriї Jevrosojuzu, pyše Bloomberg
Читати кирилицею
Kompaniї Tesla dozvolyly prodavaty Model 3 v Jevrosojuzi
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. Kompaniї Tesla dozvolyly prodavaty Model 3 v Jevrosojuzi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Kompanija Tesla otrymala dozvil vid gollandśkogo upravlinnja transportnyh zasobiv (RDW) na prodaž svoїh avtomobiliv Tesla Model 3 na terytoriї Jevrosojuzu, pyše Bloomberg

Tesla Model 3 stala najbiľš prodavanym avto premium-klasu v SŠA v 2018 roci, vyperedyvšy taki modeli, jak Audi Q5 i BMW 3 Series. Kompaniї dozvolyly prodavaty elektrokary cijeї modeli v Jevrosojuzi.

Ščo vidomo pro postavku

Elektrokary versiї Long Range z akumuljatornoju batarejeju seredńoї daľnosti prodavatymuť v Jevrosojuzi vže v ljutomu 2019 roku. Vony možuť proїhaty na odnij zarjadci 500 km i koštujuť vid $ 49 tys. Ce taka sama modeľ avto, jaku vperše prodaly v SŠA.

Jevropejśkyj rynok vkraj važlyvyj dlja Tesla, oskiľky vin orijentujeťsja na te, ščo golovnyj vykonavčyj dyrektor Elon Mask nazvav «duže skladnoju» dorogoju poperedu. Kompanija skoročuje kiľkisť robočyh misć, ščob z vygodoju proponuvaty biľš deševši versiї Model 3, peršogo avtomobilja Tesla, pryznačenogo dlja masovogo rynku. Mask zaznačyv, ščo prodaži sedana v Jevropi i Kytaї je golovnoju pryčynoju, po jakij jogo ne turbuje možlyva nevdača, vyklykana skoročennjam federaľnogo podatkovogo kredytu SŠA do 3750 dolariv SŠA na prydbannja Tesla stanom na 1 sičnja.

Jak prognozuje vydannja, z Tesla Model 3 u kompaniї takož z’javylasja možlyvisť rozšyryty svoju diľnisť na rynok avtomobiliv premium-klasu, v jakomu dominujuť nimećki BMW AG, ščo naležať Daimler AG Mercedes-Benz i Audi Volkswagen AG. V lysti akcioneru kompanija povidomyla, ščo jevropejśkyj rynok sedaniv premium-klasu seredńogo rozmiru biľš niž v dva razy perevažaje toj že segment v SŠA.

Do reči, Tesla oficijno dozvolylaTesla dozvolyla zamovljaty elektromobili v Ukraїnu zamovljaty elektromobili z bezposerednim dostavlennjam v Ukraїnu. Ostannja potrapyla do pereliku kraїn, gromadjany jakyh možuť oficijno zamovljaty Tesla Model 3. Takož kompanija ogolosylaU Tesla ogolosyly pro znyžennja cin na avto pro znyžennja cin na vsi svoї modeli avtomobiliv na $2 tys.

Share
Написати коментар
loading...