Реклама

У Tesla оголосили про зниження цін на авто

Компанія Tesla оголосила про зниження цін на всі свої моделі автомобілів на $2 тис. Про це йдеться в звіті компанії, передає «Комерсант»
Čytaty latynkoju
У Tesla оголосили про зниження цін на авто
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Tesla оголосили про зниження цін на авто
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Tesla оголосила про зниження цін на всі свої моделі автомобілів на $2 тис. Про це йдеться в звіті компанії, передає «Комерсант»

Tesla пояснила необхідність цього кроку скороченням федеральних податкових пільг для покупців електромобілів. Далі – про те, як працюватиме зниження цін на електрокари.

Про що говорить статистика

Після оголошення цього рішення акції компанії впали на 10%. До закриття торгів вартість акцій вирівнялася до 6,8%. Раніше Tesla повідомила про рекордне виробництво за підсумками 2018 року. За її даними, наприкінці минулого року було зібрано найбільше автомобілів в історії компанії. За минулий квартал Tesla випустила 86,55 тис машин.

Нагадаємо, що у грудні 2018 року Tesla дозволилаTesla дозволила замовляти електромобілі в Україну замовляти електромобілі в Україну. Офіційно Tesla продає не в автосалонах, а за допомогою замовлень в інтернеті. На сайті компанії в списку країн, жителі яких мають право замовити Model 3, тепер з’явилася і Україна. Авто можна замовити через форму. При цьому раніше доводилося замовляти електромобілі через Польщу або ж купувати їх у посередників.

Одна з найдорожчих версій — двомоторний повнопривідна Model 3 коштуватиме 48 595 євро ($55 тис). При цьому на сайті стоїть цінник в 58,8 тис євро. Проте українці можуть заощадити до 10 тис завдяки відсутності ПДВ на електромобілі. Таким чином Tesla з найбільшою батареєю обійдеться в $48,595 тис, зазначає Autogeek. Нагадаємо, ця модель розганяється до 100 км/год за 4,8 с і розвиває максимальну швидкість у 233 км/год. На одному заряді вона може проїхати 544 км.

Share
Написати коментар
loading...