Reklama

Na korpusah Hmeľnyćkogo vyšu zapracjuvaly sonjačni elektrostanciї

Na terytoriї Hmeľnyćkogo nacionaľnogo universytetu vvely v ekspluataciju 5 dahovyh sonjačnyh elektrostancij
Читати кирилицею
Na korpusah Hmeľnyćkogo vyšu zapracjuvaly sonjačni elektrostanciї
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. Na korpusah Hmeľnyćkogo vyšu zapracjuvaly sonjačni elektrostanciї
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Na terytoriї Hmeľnyćkogo nacionaľnogo universytetu vvely v ekspluataciju 5 dahovyh sonjačnyh elektrostancij

Na budivli Hmeľnyćkogo universytetu zapustyly v robotu 5 sonjačnyh stancij. Pro ce povidomyla Deržavna arhitekturno-budiveľna inspekcija Ukraїny.

Jak navčaľnyj zaklad zabezpečuje sebe energijeju

Proces zapusku na budivljah Hmeľnyćkogo vyšu vidbuvavsja poetapno. Upravlinnja pryjnjalo v ekspluataciju sonjačni paneli, vstanovleni na dahah navčaľnyh korpusah № 1, 2, 3, 4, korpusu fizyčnogo vyhovannja. Mynulorič vvely v ekspluataciju 3 sonjačni elektrostanciї navčaľnogo zakladu. Vśogo pid čas rekonstrukciї pokrivli universytetu zmontovano 8 pokriveľnyh sonjačnyh elektrostancij.  Dokumenty pro pryjnjattja v ekspluataciju šče dvoh poky znahodjaťsja na rozgljadi, povidomljajeťsja na sajti Deržavnoї arhitekturno-budiveľnoї inspekciї Ukraїny.

Potužnisť pobudovanyh SES

Zavdjaky pokriveľnym sonjačnym stancijam buduť vysvitljuvatysja navčaľni audytoriї, їdaľnja, biblioteka, sportyvnyj kompleks i funkcionuvaty tehnologične obladnannja.

Na korpusi №3 potužnisť usih fotovoľtaїčnyh panelej — 41,2 kVt. Na dahovij koteľni korpusu fizyčnogo vyhovannja — 49,5 kVt. Na korpusi №4 — 48,6 kVt. Bibliotečnyj korpus— 26,9 kVt. I na dahu їdaľni takož — 26,9 kVt.

Hmeľnyćkyj nacionaľnyj universytet, stav odnym z peršyh v Ukraїni, jakyj bude vykorystovuvaty aľternatyvne džerelo energiї dlja zmenšennja energovytrat.

Do reči, raniše my povidomljalyU Hmeľnyćkomu stvoryly klaster z rozvytku ponovnoї energetyky pro te, ščo dlja zberežennja pryrody ta rozvytku ponovnoї energetyky v Hmeľnyćkomu stvoryly energetyčnyj klaster.

Share
Написати коментар
loading...