Reklama

Intertop zapustyť v Ukraїni novyj sportyvnyj brend

Intertop oficijno vyvodyť v Ukraїnu novyj brend – The North Face, povidomljaje RAU.  Perši monobrendovi torgovi točky amerykanśkogo brendu outdoor-odjagu, vzuttja ta sporjadžennja kompanija vidkryje na počatku 2019 roku
Читати кирилицею
Intertop zapustyť v Ukraїni novyj sportyvnyj brend
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. Intertop zapustyť v Ukraїni novyj sportyvnyj brend
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Intertop oficijno vyvodyť v Ukraїnu novyj brend – The North Face, povidomljaje RAU.  Perši monobrendovi torgovi točky amerykanśkogo brendu outdoor-odjagu, vzuttja ta sporjadžennja kompanija vidkryje na počatku 2019 roku

V kinci 2018 roku portfeľ odnogo z providnyh prodavciv odjagu Ukraїny Intertop Ukraine popovnyvsja syľnym outdoor-brendom –The North Face. Z počatku nastupnogo roku Intertop predstavljatyme torgovu marku v kraїni i vže gotujeťsja do vidkryttja novyh magazyniv.

Ščo vidomo pro amerykanśku torgovu marku

V blic-interv’ju RAU marketyng-dyrektor Intertop Ukraine Valerija Toločyna rozpovila, ščo The North Face proponuje tehnologično prosunuti produkty, pryznačeni jak dlja dosvidčenyh aľpinistiv i sportsmeniv, tak i dlja ljubyteliv vidpočynku na pryrodi. Istorija brendu počalasja v 1966 roci, z vidkryttja magazyna v San-Francysko, i stala revoljucijeju v oblasti vyrobnyctva ta torgivli outdoor-sporjadžennjam. Zaraz vin proponuje tehnologični kolekciї odjagu, vzuttja, sporjadžennja dlja aktyvnogo vidpočynku j aksesuary.

Ciľova audytorija, za slovamy Valeriї Toločynoї, dosyť šyroka: vid profesijnyh sportsmeniv, dlja jakyh krytyčno važlyvi tehnologiї ta innovaciї, do ljubyteliv aktyvnogo vidpočynku ta šanuvaľnykiv stylju casual:

«Same tomu The North Face vhodyť v top-3 najbiľš prodavanyh outdoor-brendiv praktyčno v kožnij z kraїn Jevropy. A v SŠA v ńomu hodjať vsi, naviť gollivudśki zirky abo prezydenty», — rozpovidaje vona.

Pro cinovyj segment brendu

Jak kaže marketyng-dyrektor Intertop Ukraine, zaraz v kolekciї «Osiń-Zyma-2018» predstavleni šapky vid 899 grn, futbolky vid 999 grn, svetry vid 1499 grn, kurtky vid 3699 grn i vzuttja vid 2199 grn. «Pry ćomu v produkta najvyšča jakisť, a vse innovaciї testujuť jak u vlasnyh laboratorijah, tak i sportsmenamy v ekspedycijah po vśomu svitu», — govoryť Toločyna.

– Z 1 sičnja 2019 roku Intertop Ukraine staje ekskljuzyvnym dystryb’jutorom The North Face v Ukraїni. Krim rozdribnoї torgivli, vidkryttja muľty- i monobrendovyh magazyniv, a takož onlajn-torgivli, dogovir peredbačaje rozvytok optovogo kanalu prodaživ. Zaraz kolekcija odjagu, vzuttja ta aksesuariv The North Face dostupna onlajn na intertop.ua, a takož v oflajn-magazynah Intertop. Vidkryttja peršyh monobrendovyh magazyniv zaplanovane na počatok 2019 roku.

De z’javljajuťsja magazyny ta v jakomu formati

Za slovamy marketyng-dyrektora, z peršoї ž postavky startuvaly onlajn-prodaži vśogo asortymentu, z možlyvistju dostavky po vsij Ukraїni. Krim togo, častyna kolekciї vže dostupna v muľtybrendovyh magazynah Intertop – vzuttja, odjag i aksesuary. Dlja cijeї častyny asortymentu pracjuje scenarij «rezerv».

Nagadajemo, raniše my pysalyAmerykanśkyj brend Polo Ralph Lauren vidkryvaje magazyny u Kyjevi pro vidkryttja u Kyjevi amerykanśkogo brendu Polo Ralph Lauren.

Share
Написати коментар
loading...