Reklama

U UNIT.City vže vklaly $60 mln i šukajuť investora šče na $300 mln

V interv'ju portalu Delo.ua kerujuči partnery UNIT.City Maksym Bahmatov i Maks Jakover rozpovily, ščo v proekt innovacijnogo mistečka vže vkladeno $60 mln. Šukajuť investora šče na $300 mln
Читати кирилицею
U UNIT.City vže vklaly $60 mln i šukajuť investora šče na $300 mln
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. U UNIT.City vže vklaly $60 mln i šukajuť investora šče na $300 mln
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
V interv'ju portalu Delo.ua kerujuči partnery UNIT.City Maksym Bahmatov i Maks Jakover rozpovily, ščo v proekt innovacijnogo mistečka vže vkladeno $60 mln. Šukajuť investora šče na $300 mln

V materiali jšlosja pro «kastyng» rezydentiv, budivnyctvi žytla na terytoriї innovacijnogo parku i peregovorah z mižnarodnymy investoramy — bankamy fondamy i mižnarodnymy organizacijamy. Perepovidajemo najcikaviše.

Jak rozvyvajeťsja UNIT.City

Za slovamy Maksa Jakovera, u mižnarodnyh struktur, ščo investujuť v Ukraїnu, je popyt na podibnyj proekt, tak jak analogiv jomu prosto nemaje. Zaraz aktyvizuvavsja proces zalučennja investycij. «Z dejakymy bankamy my znahodymosja na finaľnij stadiї peregovoriv, z dejakymy velykymy mižnarodnymy organizacijam vse ne tak švydko. Možna skazaty, ščo vsi naši osnovni ryzyky perebuvajuť za mežamy parku», — rozpoviv Maksym Bahmatov.

Bez zalučennja investoriv rozvytok parku jtyme poviľniše. Je kiľka variantiv rozvytku parku: plan A, V i S. Na dumku upravlinciv, ideaľno, jakščo zahodyť odyn strategičnyj investor, i dali rozvytok jde švydko, a je plany V i S. Taki proekty v seredńomu budujuťsja 8-10 rokiv. Pry ćomu, jakščo investor ne znajdeťsja, ne fakt, ščo budivnyctvo vymagatyme biľšogo času:

«Ce možuť buty ti ž 10 rokiv, ale strategija rozvytku bude zovsim inša», — kaže Bahmatov. — My možemo, napryklad, duže švydko pobuduvaty i zapustyty park, počavšy z budivnyctva rezydencij, a možemo buduvaty, napryklad, goteli, konferenc-hol, sportkompleks, zalučajučy dodatkovi investyciї. Švydkisť budivnyctva zaležyť vid togo, jaku strategiju my budemo vykorystovuvaty, ale v cilomu goryzont blyźko 10 rokiv. Planiv rozvytku bagato, ale, nezaležno vid strategiї, park bude rozvyvatysja».

Skiľky koštuje budivnyctvo odnogo kampusu

Jak rozpoviv Bahmatov, vsi kampusy obhodjaťsja pryblyzno v odnu sumu — blyźko $1-1,2 tys za 1 kv. m. Jakisne budivlja odnakovo koštuvatyme i v Kyjevi, i u Lvovi, i v Harkovi, tomu ščo tehnologija budivnyctva peredbačaje pevne napovnennja, velyka častyna jakogo importna — ce systemy kondycionuvannja, bezpeky toščo. Termin okupnosti pryblyzno 7-9 rokiv.

Do reči, v reportaži Na chasi možna pobačytyJak vygljadaje novyj kovorkinğ Chasopys v UNIT.City, jak vygljadaje novyj kovorkinğ Chasopys v UNIT.City.

Share
Написати коментар
loading...