Reklama

UberEats počav testuvaty servis v Kyjevi

Servis dostavky їži vid Uber povernuvsja do peregovoriv pro spivpracju z restoranamy. Jak povidomjaje Retailers, kompanija proponuje velykym merežam komisiju v 25%, jakščo vony pidključaťsja do počatku zapusku UberEats
Читати кирилицею
UberEats počav testuvaty servis v Kyjevi
  1. Головна
  2. Misto
  3. UberEats počav testuvaty servis v Kyjevi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Servis dostavky їži vid Uber povernuvsja do peregovoriv pro spivpracju z restoranamy. Jak povidomjaje Retailers, kompanija proponuje velykym merežam komisiju v 25%, jakščo vony pidključaťsja do počatku zapusku UberEats

Jak rozpoviv vydannju odyn z učasnykiv rynku, servis aktyvizuvavsja pislja zapusku Glovo i vže počav vozyty zamovlennja v testovomu režymi.

Ščo vidomo pro testuvannja UberEats

Za slovamy tehničnogo dyrektora mereži picerij Mamamia! Sergija Čajky, jakyj spilkuvavsja z predstavnykamy UberEats, servis počav vozyty zamovlennja bez komisiї dlja restoranu v testovomu režymi. Jak kaže, kompanija otrymala lyst vid UberEats pro spivpracju, v jakomu govorylosja pro te, ščo UberEats zapuskajeťsja na počatku 2019 roku. Tomu do kincja grudnja pidpysujuť kontrakty z usima restoranamy, zavantažujuť menju i foto strav do dodatka. Dlja velykyh merež — takyh, jak Mamamia, — jaki pidključajuťsja do zapusku, proponuvaly komisiju 25% na dovgostrokove spivrobitnyctvo i 20% na vyprobuvaľnyj misjać za umovy pidključennja 5 i biľše zakladiv. Prote kompanija dyrektora mereži picerij Mamamia! vidmovylasja vid spivpraci.

Vydannja Retailers navodyť pryklady i inšyh kompanij, do jakyh zvertalysja UberEats. U pres-službi Uber v Ukraїni ne pidtverdyly, ale i ne sprostuvaly informaciju pro testuvannja servisu, a takož pro umovy spivpraci z restoranamy. Lyše vidpovily, ščo u kompaniї nemaje konkretnyh planiv po zapusku UberEats v Kyjevi, pyše Retailers, ta nagaduje, ščo UberEats provodyv peremovyny z restoranamy v travni 2018-go. Za pidključennja do servisu zakladam proponuvaly 40% komisiї vid sumy zamovlennja.

«UberEats obov’jazkovoju umovoju stavyť komisiju z kožnogo restoranu. Vidpovidno, bagato restoraniv ne pogodylysja, čerez ščo servis nijak ne može zapustytysja v Ukraїni», — govoryť Sergij Čajka i prognozuje, ščo na moment zapusku UberEats v Kyjevi u jogo konkurenta Glovo vže bude napraćovana baza klijentiv, statystyka i dani roboty, jaki neobhidni restoranam dlja pryjnjattja rišennja pro spivpracju.

Do slova, ščo take Uber Eats i naviščo vin kyjanam — rozbyralysjaŠčo take Uber Eats i naviščo vin kyjanam v materiali Na chasi.

Share
Написати коментар
loading...