Reklama

McDonald’s vidkryv v Ukraїni restoran z sonjačnymy paneljamy

Mižnarodna mereža restoraniv švydkogo harčuvannja McDonald’s vperše vidkryla v Kyjevi zaklad, jakyj častkovo bude pracjuvaty na sonjačnij energiї, povidomljaje RAU
Читати кирилицею
McDonald’s vidkryv v Ukraїni restoran z sonjačnymy paneljamy
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. McDonald’s vidkryv v Ukraїni restoran z sonjačnymy paneljamy
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Mižnarodna mereža restoraniv švydkogo harčuvannja McDonald’s vperše vidkryla v Kyjevi zaklad, jakyj častkovo bude pracjuvaty na sonjačnij energiї, povidomljaje RAU

Jak povidomyla RAU pres-služba kompaniї, novyj restoran počav robotu na počatku žovtnja na terytoriї avtozapravnogo kompleksu KLO na Sofiїvśkij Borščagivci. Novyj zaklad stav vośmym v Ukraїni, realizovanym v formati «Dosvid majbutńogo».

Čym vidriznjajeťsja novyj restoran

Jak povidomyv generaľnyj dyrektor kompaniї McDonald’s v Ukraїni Gžegož Hmeljarśkyj, realizuvaly cej proekt v ramkah globaľnoї programy korporaciї McDonald’s – «Masštab zadlja dobra». Odyn z її naprjamkiv – stvorennja energoefektyvnyh restoraniv ta zaprovadžennja innovacijnyh rišeń. Jak kaže Hmeljarśkyj, na śogodni vže u biľšosti  zakladah obigriv ta osvitlennja prymiščeń zdijsnjujeťsja vyključno z vykorystannjam energoefektyvnogo obladnannja: «Cogo razu my zalučyly aľternatyvnyj vyd energiї – sonjačne vyprominjuvannja. Dlja ćogo na dahu restoranu vstanovleno majže 100 sonjačnyh panelej. Zavdjaky otrymanij sonjačnij energiї, my zmožemo zaoščadžuvaty do 25% elektroenergiї v sonjačnyj period roku».

Šče odnym novovvedennjam stalo vidkryttja McDonald’s poruč z avtozapravnym kompleksom. Takyj format restoranu korystujeťsja populjarnistju sered vidviduvačiv u bagaťoh kraїnah čerez jogo zručnisť: zaїždžajučy na avtozapravku, ljudy vidrazu ž možuť vidpočyty, perekusyty v McDonald’s, abo zahopyty їžu na McDrive.

Foto : rau.ua

Jakyj zaklad vseredyni

U restorani vstanovleni terminaly samoobslugovuvannja, a vidviduvačam proponujeťsja obslugovuvannja za stolykamy. Prylavok rozdilenyj na dvi častyny – dlja zamovlennja i dlja oplaty, ščob vidviduvači ne zavažaly odyn odnomu. U restoranah takož onovlena ​​forma odjagu spivrobitnykiv i dyzajn menju. A nezabarom z’javyťsja šče odna posluga – «Zminjuj-Smakuj» – vidviduvači zmožuť dodavaty abo prybyraty ingredijenty z burgeriv na svij smak.

Plošča zakladu stanovyť majže 400 kv. m, a v zali odnočasno može vidpočyvaty 69 vidviduvačiv. Takož v zakladi je litnja terasa na 170 misć.

McDonald’s je odnym z lideriv v oblasti restoraniv švydkogo obslugovuvannja v Ukraїni. Peršyj zaklad v kraїni bulo vidkryto 24 travnja 1997 roku u Kyjevi. McDonald’s – odyn z najbiľšyh inozemnyh investoriv v Ukraїni: kompanija vklala v rozvytok mereži ta infrastruktury blyźko $250 mln.

Do reči, diznatysja biľše pro ukraїnśki restorany McDonald’s, jaki vidkryvajuťsja u formati «dosvid majbutńogo» možna zazyrnuvšy v materialy pro LvivU Lvovi vidkryly McDonald’s u formati «dosvid majbutńogo», Čerkasy McDonald’s vidkryv drugyj restoran v Ukraїni v formati «dosvid majbutńogo»ta KyїvU Kyjevi vidkryly šče odyn «McDonald’s z majbutńogo».

Share
Написати коментар
loading...