Реклама

У Києві відкрили ще один «McDonald’s з майбутнього»

Тепер в київському McDonald's по проспекту Леся Курбаса, 19а, відвідувачі також можуть скористатися перевагами обслуговування відвідувачів за столиками. Перший заклад McDonald's з «досвідом майбутнього» в Україні було відкрито в березні 2018 року в Києві
Čytaty latynkoju
У Києві відкрили ще один «McDonald’s з майбутнього»
  1. Головна
  2. Місто
  3. У Києві відкрили ще один «McDonald’s з майбутнього»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер в київському McDonald's по проспекту Леся Курбаса, 19а, відвідувачі також можуть скористатися перевагами обслуговування відвідувачів за столиками. Перший заклад McDonald's з «досвідом майбутнього» в Україні було відкрито в березні 2018 року в Києві

Всього до кінця 2018 року 12 закладів McDonald’s запропонують «досвід майбутнього». З них 4 — нові ресторани, які відразу відкриються в інноваційному форматі. Решта 8 — закладу, які вже працюють і будуть переобладнані. Фастфуд на просп. Курбаса був відкритий ще в 2014 році. У червні цього року в ресторані провели реконструкцію, необхідну для впровадження формату досвіду майбутнього.

Чим відрізняється McDonald’s нового формату

Заклади у новому форматі працюватимуть із наданням декількох нових послуг:

  • Обслуговування за столиками: Відвідувач замовляє страви на касі, а потім очікує замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує користувача за допомогою спеціального пристрою і приносить страви.
  • Новий принцип роботи касової зони, зручніший для відвідувачів: Прилавок розділений на дві частини — для замовлення і отримання страв. Отже, відвідувачі, які очікують замовлення, і відвідувачі, які роблять замовлення, не заважають один одному.
  • Експерт з гостинності: Його завдання допомагати розібратися з цією новою методою обслуговування в ресторані, в пошуку вільного столика, запропонувати меню шрифтом Брайля, допомогти іноземцю розібратися в меню, підказати клієнтові, де можна підзарядити гаджет.
  • Термінали самообслуговування є обов’язковим елементом ресторанів з досвідом майбутнього і дозволяють відвідувачам спокійно і без поспіху оглянути всі страви з меню в електронному форматі, зробити замовлення і оплатити його за допомогою карти або готівкою на касі, а потім забрати страви в зоні видачі.
  • Також у ресторанах з досвідом майбутнього оновлюється форма одягу співробітників і дизайн меню.
У Києві відкрили ще один «McDonald's з майбутнього»

Фото: RAU

«У другій половині 2018 року буде запроваджено ще один елемент формату досвіду майбутнього — новий принцип роботи кухні« Приготовано для тебе». Це дозволить відвідувачеві додати або прибрати інгредієнти в бургери на свій смак — додати до улюбленого Дабл Чізбургер ще один біфштекс або замовити бургер Маестро з додатковими інгредієнтами», — повідомив генеральний директор компанії McDonald’s в Україні Гжегож Хмелярскій.

Раніше ми інформувалиКомпанія McDonald’s відмовилась від пластикових трубочок про рішення цієї мережі ресторанів швидкого харчування відмовитися повністю від використання пластикових трубочок.

Share
Написати коментар
loading...