Reklama

Tryči na tyždeń do Londona: WizzAir zapuskaje novyj maršrut z Ukraїny

Loukoster WizzAir vidkryvaje novyj maršrut do stolyci Velykobrytaniї. Skorystatysja nym možna bude z Harkova
Читати кирилицею
Tryči na tyždeń do Londona: WizzAir zapuskaje novyj maršrut z Ukraїny
  1. Головна
  2. Misto
  3. Tryči na tyždeń do Londona: WizzAir zapuskaje novyj maršrut z Ukraїny
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Loukoster WizzAir vidkryvaje novyj maršrut do stolyci Velykobrytaniї. Skorystatysja nym možna bude z Harkova

Loukoster Wizz Air litatyme z Harkova do Londona tryči na tyždeń. Aviakompanija Wizz Air ogolosyla pro vidkryttja novogo rejsu do aeroportu Luton.

Koly čekaty na novyj rejs WizzAir

Jak povidomljaje pres-služba loukostera, zapusk maršrutu vidbudeťsja 13 lystopada 2018 roku. Zajavlena ​​častota vykonannja pereľotiv stanovyť tryči na tyždeń, ščovivtorka, a takož ščočetverga ta ščosuboty.

Cina na kvytky startuje vid 19,99 jevro (609 grn). Raniše aviakompanija Wizz Air vidnovyla vykonannja rejsiv z Harkova z vidkryttjam aviapereľotiv do Dortmunda ta Katovice. Zagalom z ćogo ukraїnśkogo mista možna podorožuvaty 4 naprjamkamy do kraїn Jevropy, vključajučy maršrut do Vidnja. za cym rejsom pereľoty počnuť vykonuvaty z 25 lystopada 2018 roku.

Raniše my informuvaly8 planiv Wizz Air na 2018-j — vid top-menedžera kompaniї pro osnovni plany ćogo loukostera ščodo zapusku novyh maršrutiv ta rozvytku infrastruktury v Ukraїni. V Ukraїni Wizz Air zapuskaje ćogorič novi maršruty zi stolyci. Z Kyjeva možna bude vyletity do Vidnja, Frankfurta-na-Majni ta Berlin-Šenefeľda. Do avstrijśkoї stolyci možna bude vyrušyty iz 28 žovtnja 2018 roku. A do mist u Nimeččyni — vže iz 1 lypnja. Iz zapuskom rejsu Kyїv — Frankfurt-na-Majni WizzAir vidmovyťsja vid poľotiv u Frankfurt-Han (aeroport, jakyj znahodyťsja u 120 km vid Frankfurtu-na-Majni, 60 km — vid mista Koblenc). «Za rahunok 1,5 mln pasažyrśkyh misć my sponukajemo do rozvytku jak turyzm, tak i sumižni galuzi v Ukraїni. V cilomu stvorjujeťsja ponad 500 robočyh misć», — progolosyv optymistyčnyj prognoz Stiven Džons, zastupnyk generaľnogo dyrektora kompaniї.

Share
Написати коментар
loading...