Реклама

8 планів Wizz Air на 2018-й — від топ-менеджера компанії

Заступник генерального директора Wizz Air Стівен Джонс завершив квітень 2018-го прес-конференцією у Києві. Авіаперевізник має чимало планів на цей рік — навіть попри загострення конкуренції серед лоукостерів на українському ринку
Čytaty latynkoju
8 планів Wizz Air на 2018-й — від топ-менеджера компанії
  1. Головна
  2. Історії
  3. 8 планів Wizz Air на 2018-й — від топ-менеджера компанії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Заступник генерального директора Wizz Air Стівен Джонс завершив квітень 2018-го прес-конференцією у Києві. Авіаперевізник має чимало планів на цей рік — навіть попри загострення конкуренції серед лоукостерів на українському ринку

Wizz Air у мандрівників з України вже давно асоціюється із доступними та швидкими авіамандрівками у різні країни Євросоюзу. У компанії запевняють: у 2018-му не збираються збавляти темп розвитку, і починаючи з кінця весни, запропонують ще більше можливостей.

Які результати за 2017-й має угорський авіаперевізник

За словами віце-президента та заступника генерального директора Wizz Air Стівена Джонса, у 2017 році компанія перевезла близько 30 млн пасажирів. Це вдалося реалізувати завдяки 96 літакам AirBus. У червні 2018-го перевізник матиме 100-й літак. Роботу компанії забезпечує більше 4 тисячі працівників. Обслуговування пасажирів забезпечує 28 авіаційних баз у 16 країнах світу. Відкриття наступної заплановане на найближчий час. Розвиток інфраструктури забезпечив компанію найбільшою мережею для перевезень у Центральній та Східній Європі.

Пасажиропотік Wizz Air за 2017 рік зріс на 24%. У компанії кажуть: це — один із найкращих показників на ринку європейських авіаперевезень. До кінця 2018-го цей результат хочуть покращити ще на 20%, заявив топ-менеджер перевізника:

— У 2018 році ми плануємо перевезти близько 35 млн пасажирів, враховуючи наш авіаційний флот у 100 літаків.

Перша новинка — Fare Lock

Серед нещодавніх розробок авіакомпанії — так званий планувальник подорожіWizz Air запустив послугу бронювання квитка на 48 годин. За його допомогою можна резервувати квитки одразу для декількох осіб. Це дає змогу скоротити час на внесення великої кількості даних до системи бронювання. Зафіксувати квиток можна на час до 48 годин.

8 планів Wizz Air на 2018-й — від топ-менеджера компанії

Показники компанії за 2017-й

Щотижня — по літакові

Читайте також: На рейсах Wizz Air більше не потрібно платити за дрібний багаж в салоні

Компанія має наміри скористатися моментом сталого зростання та дбати про подальший розвиток. До липня 2018 року до флоту Wizz Air буде додано 17 нових літаків. Також у планах — додавання 70 нових маршрутівЛоукостер Wizz Air відкриває 70 нових маршрутів і понад 700 рейсів щотижня. Лоукостер має на меті охопити усю Європу.

Відкриття нових напрямків для українців

В Україні Wizz Air запускає цьогоріч три нових маршрути — усі зі столиці. З Києва можна буде вилетіти до Відня, Франкфурта-на-Майні та Берлін-Шенефельда. До австрійської столиці можна буде вирушити із 28 жовтня 2018 року. А до міст у Німеччині — вже із 1 липня. Із запуском рейсу Київ — Франкфурт-на-Майні WizzAir відмовиться від польотів у Франкфурт-Хан (аеропорт, який знаходиться у 120 км від Франкфурту-на-Майні, 60 км — від міста Кобленц).

Рейси виконуватимуться щодня. Вартість квитків стартує від 980 грн у один бік

Також із 21 червня 2018-го авіаперевізик відкриває 2 нових маршрути з Києва до Лісабона і Таллінну.

Квитки до столиці Естонії стартують від 1099 грн, до португальського міста — від 2499 грн

8 планів Wizz Air на 2018-й — від топ-менеджера компанії

Нові маршрути

Більше літаків у столиці України

Компанія Wizz Air також збільшить свій авіаційний флот в українській столиці. Кількість літаків зросте з двох до трьох. Загальний обсяг інвестицій зросте до $303 млн, буде створено до 100 нових робочих місць в Україні, наголосив топ-менеджер угорської компанії.

Стимули для туризму

«За рахунок 1,5 млн пасажиромісць ми спонукаємо до розвитку як туризм, так і суміжні галузі в Україні. В цілому створюється понад 500 робочих місць», — проголосив оптимістичний прогноз Стівен Джонс.

Не збираються «пасувати» перед конкурентами

Конкуренції з Ryanair перевізник не боїться. За його словами, конкуренція на українських маршрутах із іншими лоукостерами не стане на заваді розвиткові компанії. «Ми намагаємося максимально знижувати наші витрати — це ті речі, які ми можемо контролювати. Ми не піклуємося про те, на що не можемо впливати», — зазначив представник компанії.

8 планів Wizz Air на 2018-й — від топ-менеджера компанії

Стівен Джонс | Фото: УНІАН

Повернення української «дочки» — не зараз, але не виключене

Свого часу в Україні працювала дочірня компанія «Візз Ейр Україна». Вона обслуговувала пасажирів із квітня 2008-го по квітень 2015-го. Ця компанія стала першим авіаперевізником класу low-cost на наших теренах. 16 рейсів на 2 літаках — такі були підсумки роботи компанії, і три роки тому її було закрито через ситуацію, що склалася в економіці та через питання безпеки на Сході України. Цього квітня журналісти вкотре спробували дізнатися, чи може компанія повернутися. У відповідь Джонс зазначив, що це питання вивчається.

Також топ-менеджер авіаперевізника додав, що до 2028 року компанія планує збільшити флот до 300 літаків, а також розгляне для співпраці нові українські регіональні летовища.

Share
Написати коментар
loading...