Reklama

Ukraїnśka platforma dlja pošuku repetytoriv zalučyla $4 mln

Mižnarodna onlajn-platforma dlja pošuku repetytoriv Preply, zalučyla $4 mln v investycijnomu raundi. Košty piduť na rozvytok produktu i komandy
Читати кирилицею
Ukraїnśka platforma dlja pošuku repetytoriv zalučyla $4 mln
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. Ukraїnśka platforma dlja pošuku repetytoriv zalučyla $4 mln
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Mižnarodna onlajn-platforma dlja pošuku repetytoriv Preply, zalučyla $4 mln v investycijnomu raundi. Košty piduť na rozvytok produktu i komandy

Mižnarodnyj marketplejs dlja pošuku repetytoriv Preply ogolosyv pro zalučennja $ 4 mln v Seed-raundi. Lid-investorom vystupyv Point Nine Capital — berlinśkyj venčurnyj fond, odna z providnyh jevropejśkyh firm z venčurnym kapitalom, ščo investujuť v SaaS i marketplejsy na rannih stadijah.

Na ščo sprjamuje košty komanda Preply

Novyj raund finansuvannja zabezpečyť pidtrymku dovgostrokovogo rozvytku novyh produktiv. U їh čysli kalendar Preply, opciї myttjevogo bronjuvannja, a takož zapusk mobiľnogo dodatku.

Krim ćogo, finansuvannja dozvolylo Preply vidkryty drugyj ofis v Berlini i narostyty komandu senior-fahivciv, ščo pracjujuť nad produktom: menedžeriv, dyzajneriv, rozrobnykiv. U najblyžčyh planah — pošuk i pryznačennja vice-prezydenta z marketyngu.

V svoju čergu kerujučyj partner Point Nine Capital Pavlo Čudzinski vyslovyv svoї spodivannja na podaľše dovgostrokove spivrobitnyctvo zi startapom: «Zavzjatisť komandy zasnovnykiv v їh bažanni buty lideramy na fragmentyrovannom rynku onlajn-repetytorstva, fokus na spožyvčyj dosvid, a takož svitove dokaz koncepciї — vse te, ščo pryvabljuje nas v podaľšomu spivrobitnyctvi z Preply».

— My radi staty častynoju uspišnogo portfolio Point Nine Capital. Z їh dopomogoju my zmožemo dosjagty novyh veršyn na šljahu do svojeї mety — dopomagaty ljudjam vpevneno rozmovljaty. Uže v nastupnomu roci my planujemo staty providnym marketplejsom dlja pošuku pryvatnyh repetytoriv z inozemnyh mov v sviti

Kyrylo Bigaj, spivzasnovnyk i golovnyj vykonavčyj dyrektor Preply

Pro kompaniju Preply ta її robotu 

Kompanija bula zasnovana v 2012 roci. Її zasnovnyky — Kyrylo Bigaj (SEO), Sergij Luk’janov (Head of Product Design) i Dmytro Vološyn (STO). Kompanija maje ofisy v Kyjevi ta Berlini.

Preply dopomagaje ljudjam osvoїty inozemni movy v nevymušenij atmosferi z  kvalifikovanymy repetytoramy po vśomu svitu. Učni možuť spokijno znajty repetytora, jakyj vidpovidaje osobystym ciljam navčannja, i počaty usnyj urok protjagom dekiľkoh hvylyn.

Stanom na lito 2018-go na platformi predstavleni 25 tys repetytoriv, jaki vykladajuť 40 mov. Zagalom vona ohopljuje 100 tys učniv u 160+ kraїnah svitu

Z 2016 roku prysutnisť kompaniї na mižnarodnyh rynkah zbiľšylasja z 5 do 15 kraїn. Kiľkisť rejestracij korystuvačiv v misjać zrosla vtryči. Sajt funkcionuje 15 movamy.

Do reči, v materialiMyhajlo Prytula, Preply: «Kožen je modeľjerom svojeї roboty» Na chasi možna počytaty interv’ju z Head of HR startapu Preply Myhajlom Prytuloju.

Share
Написати коментар
loading...