Reklama

Uber zapuskaje servis z prokatu elektrovelosypediv u Nimeččyni

Uber zapuskaje dva novyh produkty v Berlini: po prokatu elektryčnyh velosypediv Jump i servis zamovlennja poїzdok na elektromobiljah Uber Green. Pro ce povidomljaje  CTS z posylannjam na dani kompaniї
Читати кирилицею
Uber zapuskaje servis z prokatu elektrovelosypediv u Nimeččyni
  1. Головна
  2. Misto
  3. Uber zapuskaje servis z prokatu elektrovelosypediv u Nimeččyni
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Uber zapuskaje dva novyh produkty v Berlini: po prokatu elektryčnyh velosypediv Jump i servis zamovlennja poїzdok na elektromobiljah Uber Green. Pro ce povidomljaje  CTS z posylannjam na dani kompaniї

Sogodni, 6 červnja projšla konferencija v Berlini, na jakij generaľnyj dyrektor Uber Dara Hosrovšahi povidomyv pro rozšyrennja servisu po prokatu elektrovelosypediv Jump na Jevropu, zokrema, na Nimeččynu. Krim togo, v kraїni zapuskajeťsja servis zamovlennja elektromobiliv Uber Green.

Ščo vidomo pro novi servisy

Amerykanśka mižnarodna kompanija Uber vže zapustyla analogičnyj servis v Mjunheni i spodivajeťsja rozšyryty cju praktyku na inši nimećki mista. V kvitni Uber domovylasja pro pokupku kompaniї Jump, jaka zajmajeťsja prokatom zvyčajnyh i elektrovelosypediv.

Raniše Uber vže spivpracjuvala z Jump v San-Francysko, teper kompanija zajavyla pro namir pošyryty prokat elektrovelosypediv po vśomu svitu.

Jak dodav Hosrovšahi, kompanija podiljaje važlyvi cili tyh 600 mist, de pracjuje Uber. Pragnuť vyrišuvaty odni j ti ž zavdannja, jaki hvyljujuť mista: boroťba z zabrudnennjam povitrja, znyžennja perevantaženosti dorig i rozšyrennja dostupu do biľš ekologično čystym transportnym rišennjam.

Sogodni ja radyj ogolosyty pro zapusk dvoh novyh produktiv v Berlini, jaki je važlyvym peršym krokom u rozvytku našogo dovgostrokovogo partnerstva z Nimeččynoju — našogo servisu po prokatu elektryčnyh velosypediv Jump i servisu zamovlennja poїzdok na elektromobiljah Uber Green. Naša komanda dokladaje vsih zusyľ, ščob Jump počav robotu v Berlini do kincja ćogo lita. Takož my planujemo počaty robotu v inšyh mistah Jevropy v najblyžči misjaci

Dara Hosrovšahi, generaľnyj dyrektor kompaniї Uber

Ščo take Jump

Jump — ce velosypedy, osnaščeni elektropidtrymkoju, ščo zabezpečuje pryskorennja (do 30 km/god) pry kožnomu natyskanni na pedaľ. Ce označaje, ščo velosypedyst može pidnjatysja na pagorb, ne dokladajučy značnyh zusyľ. Peredbačeno, ščo pislja zaveršennja poїzdky Jump majuť buty zakripleni na velostijky, ščob zapobigty nebezpečnomu abo nedbalomu povodžennju z boku korystuvačiv.

Do slova, my rozbyralysjaŠčo take Uber Eats i naviščo vin kyjanam v novomu servisi dostavky їži Uber Eats, jakyj mav z’javytysja v Kyjevi.

Share
Написати коментар
loading...