Reklama

Startuvaly prjami rejsy iz Kyjeva do Cjuriha

Aviakompanija Swiss International Airlines, ščo vhodyť u grupu kompanij Lufthansa, z śogodnišńogo dnja vidkryla prjame aviaspolučennja miž Kyjevom i Cjurihom (Švejcarija)
Читати кирилицею
Startuvaly prjami rejsy iz Kyjeva do Cjuriha
  1. Головна
  2. Misto
  3. Startuvaly prjami rejsy iz Kyjeva do Cjuriha
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Aviakompanija Swiss International Airlines, ščo vhodyť u grupu kompanij Lufthansa, z śogodnišńogo dnja vidkryla prjame aviaspolučennja miž Kyjevom i Cjurihom (Švejcarija)

Jak povidomyv generaľnyj dyrektor kompanija Swiss Airways v Ukraїni Rene Kojnzak, ce buduť reguljarni rejsy, a ne sezonni.

Skiľky koštuje perelit do Cjuriha

Lufthansa pracjuje na rynku Ukraїny blyźko 20 rokiv i je drugym pereviznykom za kiľkistju pasažyriv v Ukraїni. Rejsy zdijsnjuvatymuťsja čotyry razy na tyždeń: v ponedilok, seredu, p’jatnycju ta nedilju. Zgidno z informacijeju na sajti pereviznyka, kvytky z Kyjeva startujuť vid $185, a cina kvytkiv na śogodni, 26 bereznja, počynajeťsja vid $386 .

Dodamo, ščo voseny 2017 roku Lufthansa Group, do jakoї vhodyť SWISS, ogolosylaŠvejcarśka aviakompanija vidnovljuje rejsy do Boryspolja, ščo dodasť na ukraїnśkyj naprjamok 10 rejsiv na tyždeń u 2018 roci. Lufthansa dodasť šisť rejsiv na maršruti z Frankfurta do Kyjeva, a SWISS povertajeťsja v Ukraїnu i bude vykonuvaty po 4 rejsy na tyždeń v period litńoї navigaciї. Lufthansa Group litaje v Ukraїnu z kvitnja 1991 roku. Golovni aviakompaniї-brendy grupy – Lufthansa, SWISS i Austrian Airlines, jaki litajuť čerez vuzlovi aeroporty u Frankfurti, Mjunheni, Cjurihu ta Vidni. Zagaľnyj flot grupy perevyščuje 600 litakiv i planujeťsja pokupka šče 205 novyh litakiv do 2025 roku.

Swiss International Air Lines, takož vidoma jak SWISS — najbiľša aviakompanija Švejcariї, ščo vykonuje reguljarni rejsy do jevropejśkyh kraїn, do Pivničnoї ta Pivdennoї Ameryky, Afryky ta Aziї. Člen globaľnogo aviacijnogo aľjansu pasažyrśkyh perevezeń Star Alliance. Osnovnym vuzlovym aeroportom aviakompaniї je aeroport Cjuriha, štab-kvartyra roztašovana v aeroportu Bazeľ-Mjulhajuz-Frajber, Švejcarija.

Nagadajemo, ščo iz Kyjeva zapuskajuťIz Kyjeva zapuskajuť bjudžetni aviarejsy u Lisabon i Tallinn bjudžetni aviarejsy u Lisabon i Tallinn. 70 novyh maršrutiv, jaki buduť oficijno vidkryti z Kyjeva protjagom 17 tyžniv, nadaduť ukraїncjam šče biľše možlyvostej dlja podorožej.  Zapusk novyh maršrutiv stane možlyvym zavdjaky masštabnomu popovnennju flotu. Vidznačymo, ščo zaraz maršrutna mereža Wizz Air skladajeťsja z 600 maršrutiv, poľoty za jakymy vykonujuťsja z 28 baz aviakompaniї.

Share
Написати коментар
loading...