Реклама

Швейцарська авіакомпанія відновлює рейси до Борисполя

Найбільша швейцарська авіакомпанія Swiss Air Lines з 26 березня відкриває прямий рейс до Цюріха з Міжнародного аеропорту «Бориспіль». Про це повідомляє прес-служба українського летовища
Čytaty latynkoju
Швейцарська авіакомпанія відновлює рейси до Борисполя
  1. Головна
  2. Місто
  3. Швейцарська авіакомпанія відновлює рейси до Борисполя
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найбільша швейцарська авіакомпанія Swiss Air Lines з 26 березня відкриває прямий рейс до Цюріха з Міжнародного аеропорту «Бориспіль». Про це повідомляє прес-служба українського летовища

Swiss Air Lines літала за маршрутом Цюріх – Київ у 2013-2014 роках. З початку 2014 року авіакомпанія скоротила частоту рейсів, а потім – залишила український ринок.

Як часто здійснюватимуться рейси

26 березня 2018 року із Міжнародного аеропорту «Бориспіль» відкриють пряме авіасполучення з Цюріхом. Партнерство з авіакомпанією Swiss International Air Lines дозволить українцям подорожувати до Швейцарії чотири рази на тиждень – у понеділок, середу, п’ятницю та неділю. З нагоди повернення найбільшого авіаперевізника Швейцарії до «Борисполя» обіцяють велику прес-конференцію.

Що відомо про перевізника 

Восени 2017 року Lufthansa Group, до якої входить SWISS, оголосила, що додасть на український напрямок 10 рейсів на тиждень у 2018 році. Lufthansa додасть шість рейсів на маршруті з Франкфурта до Києва, а SWISS повертається в Україну і буде виконувати по 4 рейси на тиждень в період літньої навігації. Lufthansa Group літає в Україну з квітня 1991 року. Головні авіакомпанії-бренди групи – Lufthansa, SWISS і Austrian Airlines, які літають через вузлові аеропорти у Франкфурті, Мюнхені, Цюріху та Відні. Загальний флот групи перевищує 600 літаків і планується покупка ще 205 нових літаків до 2025 року.

Swiss International Air Lines, також відома як SWISS — найбільша авіакомпанія Швейцарії, що виконує регулярні рейси до європейських країн, до Північної та Південної Америки, Африки та Азії. Член глобального авіаційного альянсу пасажирських перевезень Star Alliance. Основним вузловим аеропортом авіакомпанії є аеропорт Цюріха, штаб-квартира розташована в аеропорту Базель-Мюлхайуз-Фрайбер, Швейцарія.

Нагадаємо, що український лоукостер замовивУкраїнська авіакомпанія SkyUP замовила 5 нових літаків Boeing собі 5 новеньких літаків. Контракт із компанією Boeing підписали на виробництво 5 надсучасних літаків Boeing: двох Boeing 737 Max 8 та трьох Boeing 737 Max 10 з можливістю дозамовлення ще п’яти літаків. Таким чином, у 2023-2024 роках в Україні з`явиться до 10 нових надсучасних літаків, які використовуватимуться українською авіакомпанією.

Share
Написати коментар
loading...