Reklama

Ukraїnci zapustyly startap dlja podorožej na buď-jakyj bjudžet

Ukraїnśkyj startap Tunatravel dopomože zibraty tur v Jevropu ta Aziju na buď-jakyj bjudžet. Tunatravel obicjaje mandrivnykam prozori ciny zgidno pereliku cin na sajti
Читати кирилицею
Ukraїnci zapustyly startap dlja podorožej na buď-jakyj bjudžet
  1. Головна
  2. Novyny
  3. Ukraїnci zapustyly startap dlja podorožej na buď-jakyj bjudžet
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ukraїnśkyj startap Tunatravel dopomože zibraty tur v Jevropu ta Aziju na buď-jakyj bjudžet. Tunatravel obicjaje mandrivnykam prozori ciny zgidno pereliku cin na sajti

Maksymaľno poslugy servisu obijduťsja v 40 jevro. V cju cinu vhodyť povna organizacija podoroži: pidbir prožyvannja, transferiv, transportu, dopomoga zi strahovkamy (na vymogu), bronjuvannja buď-jakyh ekskursij, pokupky miśkyh kart, suprovidna informacija.

Jak pracjuvatyme novyj servis

Ščob skorystatysja poslugamy Tunatravel, potribno zarejestruvatysja na sajti i v rozdili «Pidibraty» zapovnyty korotku formu: vkazaty bjudžet, kiľkisť mandrivnykiv, daty i perevagy po žytlu i transportu. Sformuvaty perši propozyciї obicjajuť vže čerez kiľka godyn. Pry ćomu, jakščo zamovnyku ščoś ne podobajeťsja abo vin hoče zdeševyty poїzdku, vse možna zminyty – napryklad, zamisť zaproponovanogo gotelju znajty hostel.

Takož na sajti je kiľka vže gotovyh propozycij: dlja prykladu, z cinoju na dvoh i standartnymy umovamy prožyvannja i pereľotu. Ale i v nyh je možlyvisť zaminyty buď-jakyj parametr. Jakščo tiľky maršrut + prožyvannja – 30 jevro. Pošuk tiľky deševyh kvytkiv – 10 jevro. Taryfy vkazani za odnu podorož, pry ćomu v poїzdku može vidpravyťsja buď-jaku kiľkisť osib, ale cina zalyšyťsja nezminnoju. Vzajemodija z Tunatravel povnistju pobudovano v onlajni. Sformovana propozycija nadhodyť v osobystyj onlajn-kabinet korystuvača na sajti.

Nagadajemo, ščo u Kyjevi planujuťU Kyjevi zaprovadjať dytjači ID-kartky turysta zapustyty dytjači ID-kartky turysta. Sogodni karta Kiev Pass koštuje 450 grn. Taka suma odnakova jak dlja doroslyh, tak i dlja ditej. U travni planujuť zapustyty Kids Pass. Taka karta bude koštuvaty deševše, zapevnjajuť iniciatory spravy. Obicjajuť, ščo do proektu pidključaťsja novi lokaciї i miscja vidviduvannja, jaki buduť cikavi same ditjam. Dodamo, ščo Kyiv PASS – ce speciaľna kartka dlja turystiv, jaka daje zmogu skorystatysja nyzkoju poslug v Kyjevi j vidvidaty cikavi miscja stolyci.

Share
Написати коментар
loading...