Реклама

У Києві запровадять дитячі ID-картки туриста

У столиці України навесні почнуть випускати туристичні ID-картки Kyiv Pass для дітей з цікавими для них атракціями
Čytaty latynkoju
У Києві запровадять дитячі ID-картки туриста
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києві запровадять дитячі ID-картки туриста
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У столиці України навесні почнуть випускати туристичні ID-картки Kyiv Pass для дітей з цікавими для них атракціями

Як заявила в четвер під час KidsKumpForum у Києві керівник проекту Дар’я Сонячна, Kids Pass працюватиме за тією ж системою, що і Kiev Pass, але вартість такої карти буде значно нижчою.

Що відомо про ID-картки Kyiv Pass для дітей

Сьогодні карта Kiev Pass коштує 450 грн. Така сума однакова як для дорослих, так і для дітей. У травні планують запустити Kids Pass. Така карта буде коштувати дешевше, запевняють ініціатори справи. Обіцяють, що до проекту підключаться нові локації і місця відвідування, які будуть цікаві саме дітям. Додамо, що Kyiv PASS – це спеціальна картка для туристів, яка дає змогу скористатися низкою послуг в Києві й відвідати цікаві місця столиці.

Зокрема, картка містить тур автобусом hop-on hop-off, що дає змогу вийти на будь-якій зупинці, прогулятися й підсісти на наступний автобус, пішохідну прогулянку центром міста, безкоштовний тур в 20 музеїв, одне відвідування зоопарку. Також у вартість входять три поїздки на метро. Крім цього, низка кафе, ресторанів і розважальних закладів надають знижки власникам карт.

Нагадаємо, що Мінськ пропонуєМінськ пропонує туристам із України гостьову картку туристам із України гостьову картку. Туристична новинка виготовлена на базі пластикової картки і є водночас проїзним квитком, щоб туристи могли безлімітно користуватися наземним транспортом одну, дві або три доби. Можна використовувати картку і в метро: 10 поїздок без прив’язування до часу дії.

 

Share
Написати коментар
loading...