Reklama

Zaporižžja otrymaje €300 mln investycij

Pidrozdil nazemnoї vitroenergetyky General Electric postavyť v Ukraїnu 26 vitroustanovok 3-megavatnogo klasu
Читати кирилицею
Zaporižžja otrymaje €300 mln investycij
  1. Головна
  2. Novyny
  3. Zaporižžja otrymaje €300 mln investycij
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Pidrozdil nazemnoї vitroenergetyky General Electric postavyť v Ukraїnu 26 vitroustanovok 3-megavatnogo klasu

Amerykanśka bagatogaluzeva korporacija bude postačaty innovacijni vitroturbiny dlja Prymorśkoї VES v Zaporiźkij oblasti. Zgidno z domovlenostjamy ščodo investycij, pidrozdil nazemnoї vitroenergetyky General Electric postavyť v Ukraїnu 26 vitroustanovok 3-megavatnogo klasu.

Jaki plany v investoriv

Ustatkuvannja vyroblene v Jevropi je odnijeju z najbiľš peredovyh rozrobok General Electric. Tak, vitroturbina adaptujeťsja do naprjamku i syly vitru. Ustanovku i podaľše obslugovuvannja vitroenergetyčnogo obladnannja bude zdijsnjuvaty pidrozdil General Electric v Ukraїni. Zaveršennja robit z budivnyctva peršoї čergy Prymorśkoї VES zaplanovano na počatok 2019 roku. Kompanija DTEK maje namiry zalučyty €300 mln inozemnyh investycij dlja realizaciї proektu. Ugoda z jevropejśkymy bankamy bude ukladena najblyžčym časom. Zagalom že, vvedennja v ekspluataciju dvoh čerg Prymorśkoї VES po 100 MVt planujeťsja do 2020 roku. Ščorično stancija bude vyrobljaty 650-700 mln KVt-godyn «zelenoї» elektroenergiї. Zavdjaky roboti Prymorśkoї vitroelektrostanciї, skoročennja vykydiv vuglekyslogo gazu v atmosferu sklade 600-700 tys tonn ščorično.

Nagadajemo, ščo za spryjannja kanadśkyh investoriv v Ukraїni zbuduvalyKanadśki investory zbuduvaly v Ukraїni sonjačnu stanciju sonjačnu elektrostanciju. Roztašovana vona u Nikopoli u Dnipropetrovśkij oblasti.

Share
Написати коментар
loading...