Reklama

Štučnyj intelekt Alibaba i Mircosoft obijšov ljudynu v testi z čytannja

Rozrobleni Microsoft i Alibaba systemy štučnogo intelektu zmogly pereveršyty rezuľtaty  ljudyny u Stenfordśkomu testi z čytannja
Читати кирилицею
Štučnyj intelekt Alibaba i Mircosoft obijšov ljudynu v testi z čytannja
  1. Головна
  2. Novyny
  3. Štučnyj intelekt Alibaba i Mircosoft obijšov ljudynu v testi z čytannja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Rozrobleni Microsoft i Alibaba systemy štučnogo intelektu zmogly pereveršyty rezuľtaty  ljudyny u Stenfordśkomu testi z čytannja

Test iz čytannja Stenfordśkogo universytetu (SŠA) ocinjuje riveń rozuminnja pročytanoї informaciї na pidstavi vidpovidej na velyku kiľkisť pytań. Vin je odnym z najbiľš avtorytetnyh vyprobuvań dlja algorytmiv mašynnogo čytannja. Štučnyj intelekt zumiv pokazaty v ćomu testi vražajuči rezuľtaty.

Jakyj rezuľtat pereveršyv štučnyj intelekt

Najvyščyj bal, vstanovlenyj ljudynoju v ćomu testi, stanovyv 82,304. Ale systema nejronnoї mereži vid Alibaba Institute of Data Science of Technologies zmogla nabraty 82,440 testovyh baly. Vidtak vona stala peršoju systemoju štučnogo intelektu, jaka pereveršyla rezuľtat ljudyny v ćomu testi. Prote takyj rekord protrymavsja nedovgo. Vže na nastupnyj deń štučnyj intelekt vid Microsoft otrymav za test z čytannja 82,650 baly.

Zagalom ideja podibnogo testuvannja poljagaje v tomu, ščob dopomogty systemam štučnogo intelektu obrobljaty velyki obsjagy tekstovoї informaciї dlja biľš točnogo reaguvannja na zapyty ljudyny.

Ce označaje, ščo na ob'jektyvni pytannja, na zrazok «ščo vyklykaje došč?», teper mašyny zmožuť vidpovisty z vysokoju točnistju. naukovyj spivrobitnyk.

Lo Si, golovnyj naukovyj spivrobitnyk Alibaba

Taka tehnologija obrobky danyh može z časom zastosovuvatysja v riznyh dodatkah dlja obslugovuvannja klijentiv, ekspozycij v muzejah, onlajn-vidpovidej na medyčni pytannja pacijentiv toščo. Systemy štučnogo intelektu (AI) pry ćomu istotno znyžujuť potrebu v zalučenni ljudyny.

Nagadajemo, raniše povidomljalosja pro te, ščo NVIDIA, Uber, Volkswagen ta Ford  zastosujuťNVIDIA, Uber, Volkswagen ta Ford zastosujuť štučnyj intelekt v avtomobiljah štučnyj intelekt v avtomobiljah.

Share
Написати коментар
loading...