Reklama

U Kyjevi bude 3 tys kamer videosposterežennja

Za slovamy kyїvśkogo miśkogo golovy Vitalija Klyčka, novi kamery buduť vstanovlenni v zakladah ta publičnyh miscjah Kyjeva
Читати кирилицею
U Kyjevi bude 3 tys kamer videosposterežennja
  1. Головна
  2. Novyny
  3. U Kyjevi bude 3 tys kamer videosposterežennja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Za slovamy kyїvśkogo miśkogo golovy Vitalija Klyčka, novi kamery buduť vstanovlenni v zakladah ta publičnyh miscjah Kyjeva

V stolyci vže je blyźko 5 tysjač kamer videosposterežennja z funkcijeju rozpiznavannja oblyččja. Kompleksna programa profilaktyky ta protydiї zločynnosti v m. Kyjevi «Bezpečna stolycja» na 2016 – 2018 roky bula zatverdžena v ramkah rišennja «Pro zatverdžennja Strategiї rozvytku mista Kyjeva do 2025 roku».

Detaľniše pro programu videosposterežennja

Metoju programy je pidvyščennja zagaľnogo rivnja pravoporjadku i bezpeky, zmenšennja kiľkosti pravoporušeń, smertnosti i travmatyzmu, zabezpečennja bezpeky naselennja mista Kyjeva, gostej stolyci, turystiv, vdoskonalennja dijaľnosti pravoohoronnyh organiv, pokraščennja їh materiaľno-tehničnogo zabezpečennja, spryjannja v vprovadženni novitnih system i metodiv roboty. Do reči, stolyčna vlada planujeKMDA spivpracjuvatyme z Google rozpočaty spivpracju z Google, ščoby za dopomogoju jogo servisiv kyjany mogly otrymuvaty neobhidnu informaciju ščodo vsih municypaľnyh ustanov, komunaľnyh pidpryjemstv i vsih miśkyh zahodiv.

Vsja informacija obrobljajeťsja v miśkomu data-centri. I pravoohoronni organy vykorystovujuť її. My prodovžymo vstanovljuvaty videokamery – najblyžčym časom z‘javyťsja šče majže 3 tysjači novyh kamer.

Vitalij Klyčko, miśkyj golova Kyjeva

Share
Написати коментар
loading...