Reklama

V Ukraїnu pryhodyť mereža sportyvnyh tovariv Decathlon

Konkurencija na rynku sportyvnogo ritejlu zroste najblyžčym časom. Auchan Group vyvodyť merežu sportyvnyh magazyniv Decathlon na spožyvčyj rynok Ukraїny
Читати кирилицею
V Ukraїnu pryhodyť mereža sportyvnyh tovariv Decathlon
  1. Головна
  2. Novyny
  3. V Ukraїnu pryhodyť mereža sportyvnyh tovariv Decathlon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Konkurencija na rynku sportyvnogo ritejlu zroste najblyžčym časom. Auchan Group vyvodyť merežu sportyvnyh magazyniv Decathlon na spožyvčyj rynok Ukraїny

Peršyj gipermarket vidkryjeťsja abo naprykinci 2017-go, abo na počatku 2018 roku v stolyčnomu torgovomu centri «Ritejl Park» na Petrivci. Decathlon sklade konkurenciju «Sportmaster» i Intersport, jaku po frančajzyngu rozvyvaje «Epicentr».

Koly vyjšla na rynok sama Auchan Group

Kompanija z’javylasja v Ukraїni v 2008 roci, vidkryvšy peršyj gipermarket-dyskaunter «Ašan» v Kyjevi na Petrivci. V ćomu ž roci ritejler vidkryv peršyj budiveľnyj supermarket Leroy Merlin na Oboloni. Francuźka kompanija vvažaje ukraїnśkyj rynok perspektyvnym, tomu planuje takož stvoryty merežu magazyniv bilja budynku.

Ščodo vidkryttja supermarketiv Decathlon predstavnyky Auchan Group zajavljaly protjagom ostannih kiľkoh rokiv, ale v 2014 roci plany po vyhodu na ukraїnśkyj rynok buly vidkladeni. Ce bulo pov’jazano z polityčnoju sytuacijeju i rizkymy kursovymy kolyvannjamy, ritejleram bulo skladno prorahuvaty perspektyvu biznesu. Ale zaraz sytuacija zminylasja. «Pryjnjato ostatočne rišennja pro vidkryttja peršyh magazyniv ploščeju blyźko 3 000 kv m. Peršyj gipermarket z’javyťsja na Petrivci v Ritejl-Parku, drugyj – v sporudžuvanomu torgovomu centri Immochan (developerśkyj pidrozdil Auchan Group – red.) Na vul. Zdolbunivśkoї »- a takož merežu rozgljadaje i inši torgovi centry, dodala dyrektor konsaltyngovoї kompaniї UTG Jevgenija Loktionova.

Hto zaraz pracjuje na ukraїnśkomu rynku sportyvnyh tovariv

Zaraz na rynku sportyvnyh tovariv v Ukraїni pracjuje 2 mereži: «Sportmaster» ta Intersport. «Sportmaster» prysutnij v biľšosti jakisnyh torgovyh ob’jektiv, vidkrytyh do 2014 roku, todi jak ostanni kiľka rokiv plany z rozvytku mereži buly zamoroženi, rozpovidaje kerivnyk viddilu torgoveľnyh plošč kompaniї JLL v Ukraїni Kateryna Vesna. Mereža Intersport v Ukraїni rozvyvajeťsja čerez frančajzyngovogo partnera. Strategija peredbačaje vidkryttja magazyniv v peršu čergu u vlasnyh torgovyh centrah «Epicentr», prote odnijeju z umov brendoderžatelja bulo vidkryttja magazyniv i v inšyh torgovyh centrah. Ale do syh pir žoden Intersport za mežamy «Epicentr» ne z’javyvsja.

Čy je šansy u novačka pidkoryty sobi ukraїnśkyj rynok

Decathlon može staty syľnym gravcem na miscevomu rynku. Prodaži mereži, jaka naličuje blyźko 1200 magazyniv v riznyh kraїnah svitu, v 2016 roci sklaly $10 mlrd, govoryťsja v zviti ritejlera. Počasty ce vplyne i na konkurentiv v častyni znyžennja cin i zakryttja-vidkryttja magazyniv v inšyh merežah.

Share
Написати коментар
loading...