Reklama

Binance zapustyla aktyvnosti do halvingu BTC z pryzovym fondom $500 000

Читати кирилицею
Binance zapustyla aktyvnosti do halvingu BTC z pryzovym fondom $500 000
  1. Головна
  2. Krypto
  3. Binance zapustyla aktyvnosti do halvingu BTC z pryzovym fondom $500 000
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Birža Binance do halvingu bitkoїna v kvitni zapuskaje aktyvnosti z zagaľnym pryzovym fondom $500 000. Try z nyh vže pracjujuť, a šče šisť rozblokujuťsja za kiľka tyžniv — napyšemo pro nyh v moment, koly vony stanuť dostupni.

Ščodenne peredbačennja BTC ta ščotyžnevyj rozigraš Tesla Model Y

Do 18 bereznja zahoďte na storinku akciї ščob peredbačyty cinu BTC na nastupnyj deń o 16:00 za Kyjevom. avtor najtočnišogo peredbačennja vygraje 0,05 BTC — i tak ščodnja do 18 bereznja.

Takož korystuvači, jaki naberuť torgovi obsjagy do 10 000 USDT na tyždeń na buď-jakyh f’jučersnyh kontraktah, otrymajuť kvytok na ščotyžnevyj rozigraš Tesla Model Y. Dvi vže rozigraly, zalyšyloś šče dvi.

Peredbačennja ciny BTC na moment halvingu

Potribno do 15 kvitnja napysaty svoje peredbačennja ciny BTC na moment halvingu v komentarjah do posta aktyvnosti na Binance Square ta podilytyś komentarem v socmerežah. Toj, hto peredbačyť cinu najtočniše, vygraje $5000.

Učasnyky, čyї druzi pryjednajuťsja do akciї z referaľnogo posta, rozdiljať dodatkovyj pul v $2000.

A jakščo vy pravyľno vgadajete cinu bitkoїna ta zrobyte minimum 10 ugod z buď-jakymy instrumentamy do halvingu, to otrymajete šče $3000.

Convert x Auto-Invest

Do 14 kvitnja obminjujte aktyvy na Binance Convert ščob rozdilyty pryzovyj pul u rozmiri $5000 v BTC. Čym biľšyj obsjag obminu, tym biľši vynagorody — do $1000 dlja najaktyvnišogo trejdera.

Takož kupujte BTC čerez Auto-Invest, ščob rozdilyty šče $5000 v BTC — do $1000 dlja najaktyvnišogo investora.

Detaľniše pro vsi akciї — na storinci halvingu.

😉 Pro biržu

Binance — najbiľša u sviti birža cyfrovyh aktyviv za obsjagom torgiv i providnyj svitovyj postačaľnyk infrastrukturnyh rišeń dlja industriї blokčejnu ta kryptovaljut, ščo nadaje korystuvačam šyrokyj vybir finansovyh produktiv.

Sogodni Binance — ce švydkozrostajuča biznes-ekosystema, jaku eksperty porivnjujuť z Google ta Amazon. Ekosystema Binance vključaje v sebe torgovi majdančyky, navčaľnyj ta doslidnyćkyj centry, nekomercijnyj blagodijnyj fond, inkubacijni programy ta bagato inšogo.

Skorystatyś poslugamy birži možna za posylannjam. Takož možna detaľno oznajomytyś z Binance u našomu ogljadi.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...