Reklama

💰 Hold & Earn na Binance: $2 mln v investycijnyh produktah do halvingu bitkoїna

Читати кирилицею
💰 Hold & Earn na Binance: $2 mln v investycijnyh produktah do halvingu bitkoїna
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 💰 Hold & Earn na Binance: $2 mln v investycijnyh produktah do halvingu bitkoїna
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Birža Binance zapustyla akciju Hold & Earn dlja korystuvačiv, jaki hočuť zarobljaty na pasyvnyh investycijah z najvygidnišymy umovamy. Vsi propozyciї buduť dijaty až do halvinga bitkoїna v kvitni 2024 roku.

Fiksovani produkty na FET — pry stejkingu tokena Fetch.ai (FET,  $0,7) na period do 120 dniv korystuvači otrymujuť pidvyščenu dohidnisť — vid 4,9% do 13,9% ričnyh. Najbiľšu dohidnisť možna otrymaty pry blokuvanni sumy do 2000 FET ($1400) na 120 dniv.

Stejking ETH — korystuvači, jaki do 31 grudnja vnesuť v stejking minimum 0,1 ETH otrymajuť 1 CYBER ($6,09), a ti ščo vnesuť vid 1 ETH i biľše — po 5 CYBER. 5 korystuvačiv, jaki zastejkajuť biľš niž 5 ETH otrymajuť vynagorody v USDT na pokupku iPhone 15 (128 GB).

Bezstrokovi produkty na AVA — pry stejkingu AVA z blokuvannjam tokeniv do 28 ljutogo 2024 roku korystuvači otrymajuť dodatkovi 4% dohidnosti na veś period stejkingu.

Pozyky v PEPE — perši 800 korystuvačiv, jaki pozyčať tokeny vartistju vid 30 USDT na Binance Loans z zabezpečennjam v PEPE otrymajuť pidpysky na  10 mln PEPE v fiksovanomu produkti na PEPE  z dohidnistju 10% ričnyh.

Fiksovani produkty na RDNT — pry stejkingu Radiant Capital (RDNT) na 120 dniv korystuvači buduť otrymuvaty pidvyščenu dohidnisť u rozmiri 7,7% ričnyh.

Fiksovani produkty na BNB — pry stejkingu BNB korystuvači buduť otrymuvaty dodatkovi vynagorody v tokenah Fusionist (ACE) v ramkah Binance Launchpool.

Diznajteś biľše pro Hold & Earn na storinci akciї.

😉 Pro biržu

Binance — najbiľša u sviti birža cyfrovyh aktyviv za obsjagom torgiv i providnyj svitovyj postačaľnyk infrastrukturnyh rišeń dlja industriї blokčejnu ta kryptovaljut, ščo nadaje korystuvačam šyrokyj vybir finansovyh produktiv.

Sogodni Binance — ce švydkozrostajuča biznes-ekosystema, jaku eksperty porivnjujuť z Google ta Amazon. Ekosystema Binance vključaje v sebe torgovi majdančyky, navčaľnyj ta doslidnyćkyj centry, nekomercijnyj blagodijnyj fond, inkubacijni programy ta bagato inšogo.

Skorystatyś poslugamy birži možna za posylannjam. Takož možna detaľno oznajomytyś z Binance u našomu ogljadi.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...