Reklama

Binance zapustyla stejking DOCK pid 8,31% ričnyh

Читати кирилицею
Binance zapustyla stejking DOCK pid 8,31% ričnyh
  1. Головна
  2. Krypto
  3. Binance zapustyla stejking DOCK pid 8,31% ričnyh
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Birža Binance ogolosyla promo-kampaniju dlja tokena DOCK. Birža zbiľšyť dohidnisť nakopyčuvaľnyh rahunkiv DOCK na Simple Earn do 8,31% ričnyh: 1,91% bazova + 6,4% bonusna.

Bonusna dohidnisť bude zarahovuvatyś z 19 žovtnja 2023 do 15 kvitnja 2024 roku. Pry ćomu tokeny buduť odrazu načysljatyś na spotovyj gamaneć korystuvača, a ne dodavatyś do balansu na Simple Earn. Maksymaľna kiľkisť tokeniv v stejkingu, dlja jakyh bude dijaty bonus, stanovyť 65 tys DOCK (~$980) na odnogo korystuvača.

Šče je dodatkova akcija z fiksovanymy pryzamy v DOCK. 500 korystuvačiv, jaki vnesuť najbiľše DOCK v Simple Earn do 8 lystopada otrymajuť po vaučeru na 800 DOCK.

Jak vzjaty učasť:

  1. Zarejestruvatyś na Binance, jakščo ne zarejestrovani.
  2. Kupyty DOCK z urahuvannja vlasnogo ryzyk-menedžmentu i togo, ščo maksymaľna suma v stejkingu z bonusnoju dohidnostju — 65 tys DOCK.
  3. Vnesty DOCK v Simple Earn.

Dali prosto otrymuvaty vynagorody na spotovyj gamaneć.

Ščo take DOCK

Dock — ce platforma dlja stvorennja cyfrovyh osobystostej, kryptografičnogo pidtverdžennja ta veryfikaciї danyh.

Krim tehnologij dlja veryfikaciї, Dock maje vlasnyj blokčejn Dock Blockchain dlja zberigannja dokaziv ta token DOCK dlja oplaty tranzakcijnyh komisij i poslug. Zaraz DOCK koštuje $0.015.

Korystuvač zavantažuje dokument v zastosunok na smartfoni čy lokaľnij mašyni. Dock generuje vidpovidnyj dokaz z nuľovym rozgološennjam i pryv’jazuje jogo do adresy korystuvača. Takym čynom informacija ne potrapljaje v blokčejn i zalyšajeťsja konfidencijnoju.

Koly korystuvač podaje cej dokument, napryklad dlja prohodžennja veryfikaciї na birži, vin dodaje do ńogo zgenerovanyj dokaz. Perevirka dokazu zajmaje do 10 raziv menše času, niž inši vydy avtomatyzovanyh perevirok autentyčnosti dokumentiv.

Krim osobystyh dokumentiv, napryklad dyplomiv, Dock pidtrymuje pidtverdžennja buď-čogo važlyvogo: tovarnyh nakladnyh, kresleń, kontraktiv čy notatok z konferenciї.

😉 Pro biržu

Binance — najbiľša u sviti birža cyfrovyh aktyviv za obsjagom torgiv i providnyj svitovyj postačaľnyk infrastrukturnyh rišeń dlja industriї blokčejnu ta kryptovaljut, ščo nadaje korystuvačam šyrokyj vybir finansovyh produktiv.

Sogodni Binance — ce švydkozrostajuča biznes-ekosystema, jaku eksperty porivnjujuť z Google ta Amazon. Ekosystema Binance vključaje v sebe torgovi majdančyky, navčaľnyj ta doslidnyćkyj centry, nekomercijnyj blagodijnyj fond, inkubacijni programy ta bagato inšogo.

Skorystatyś poslugamy birži možna za posylannjam. Takož možna detaľno oznajomytyś z Binance u našomu ogljadi.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...