Reklama

💪 Zarobljaj na spaljuvanni kalorij. $5 vže na starti — zastosunok FITLICH

Читати кирилицею
💪 Zarobljaj na spaljuvanni kalorij. $5 vže na starti — zastosunok FITLICH
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 💪 Zarobljaj na spaljuvanni kalorij. $5 vže na starti — zastosunok FITLICH
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Tema move to eran šče ne zžyla sebe, hoča vže ne taka hajpova, zdavalosja b, krosivkamy ta KOT-letamy vid Walken vže nikogo ne zacikavyš, ale raptom z’javljajeťsja takyj dodatok, jakyj platyť za vaši spaleni kaloriї. Šče zovsim molodyj, ale z velykymy ambicijamy, fitnes dodatok pid nazvoju FITLICH.

U ńomu je vse, ščo potribno zvyčajnomu korystuvačevi dlja zanjattja sportom, a same: video uroky, statystyka spalenyh kalorij ta najcikaviše vyprobuvannja, jaki dodajuť žyvogo interesu, čogo vže ne vystačaje v tomu ž STEPN, WALKEN abo AGLET. Ci vyprobuvannja vy možete skladaty sami, zaprošuvaty druziv, formuvaty spiľnoty, grupy toščo. I za vse ce vy otrymuvatymete kryptokaloriї FBUTE – vony ž spravžni dolary v reaľnomu žytti.

Ale, pro vse po porjadku. Dlja počatku nam potribno zavantažyty dodatok z Google Play, App Store. Potim natysnuty na knopku Login/Register i zarejestruvatysja čerez oblikovyj zapys Google. Ce važlyvo, na moment napysannja statti, rejestracija korektno pracjuje tiľky čerez Google. Nomer telefonu ne vvoďte, ne dočekajetesja SMS. Spyšemo ce na te, ščo proekt na rannij svoїj stadiї i my peršoprohidnyky v ńomu.

Pislja pidtverdžennja vykorystannja vašogo Google oblikovogo zapysu potribno zapovnyty polja z im’jam korystuvača ta prizvyščem. Dali nas poprosjať vvesty naš zrist, vagu ta ğender, a trohy nyžče potribno vpysaty referaľnyj kod: 23cdef jakyj dopomože vam zarobyty trohy biľše na starti. Odrazu pislja natyskannja na knopku Continue – vy otrymajete 100 tokeniv FBUTE, ščo v ekvivalenti $4,8 Nepogano, jak dlja prostoї rejestraciї, čy ne tak?

Nastupna dija – ce daty dodatku dostup do vašyh fitnes danyh, na iOS ce Health Kit na Android Google Fit. Tak programa bude bačyty, skiľky vy spalyly kalorij za dobu i vidpovidno narahuje vam trohy tokeniv za ce.

Prosto hodyty ne vyjde, potribno zajmatysja sportom, prohodyty ščodenni vyprobuvannja, kvesty ta zmagannja z druzjamy, tiľky tak vy zmožete spalyty kaloriї ta otrymaty za ce groši. Na mene – ce spravedlyvo i spravdi motyvuje. U ćomu dodatok bude dopomagaty nam, tomu ščo v ńomu je video uroky vprav, jak z vlasnoju vagoju, tak i inventarem. Možna vybraty riveń navantažennja i naviť pidibraty urok dlja pevnyh m’jaziv.

Zvyčajna aktyvnisť tut ne jedynyj sposib zarobyty token, možna zaprošuvaty druziv i vy otrymuvatymete vidsotok vid zarobitku. Jak vyšeńka na torti, jakščo perejty v rozdil nalaštuvań, to povidomlennja na ekrani zaproponuje vam pidpysatysja na rozsylku ta vzjaty učasť u minti NFT, jakyj vidbudeťsja nezabarom. Vygljadaje vse ce hajpovo, prynajmni zaraz, vidrazu proponujuť groši, ale poky ščo bez možlyvosti vyvesty їh. Ljudy v kryptovaljuti znajuť, ščo ce normaľne javyšče na starti proektu i ne varto zabuvaty pro gučnyh poperednykiv cijeї galuzi.

U dodatku takož je platna pidpyska, jaka daje možlyvisť otrymuvaty biľše, ale poky ščo ne rekomendujemo korystuvatysja cymy funkcijamy. Jak to kažuť: Do Your Own Research ta buďte zdorovi!

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...