Reklama

💪 Coinbase zbiľšyla svij prybutok u 24 razy protjagom roku: zvit

Čystyj prybutok kompaniї za peršyj kvartal sklav ponad $771 mln.
Читати кирилицею
💪 Coinbase zbiľšyla svij prybutok u 24 razy protjagom roku: zvit
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 💪 Coinbase zbiľšyla svij prybutok u 24 razy protjagom roku: zvit
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Čystyj prybutok kompaniї za peršyj kvartal sklav ponad $771 mln.

Coinbase nadala zvit

Najbiľša kryptobirža Coinbase vperše pislja kvitnevogo listynga vidzvituvala pro finansovi pokaznyky.

Čystyj prybutok kompaniї za peršyj kvartal sklav ponad $771 mln.

Kompanija takož zajavyla, ščo u najblyžči 6-8 tyžniv planuje vključyty do spysku biržovyh kryptovaljut Dogecoin

Porivnjajemo prybutky Coinbase

Prybutok u čotyry razy perevyščyv pokaznyk četvertogo kvartalu 2020 roku v $177 mln ​​i biľše u 24 razy, niž prybutok peršogo kvartalu rokom raniše.

Coinbase zarobyla v peršomu kvartali v try razy biľše, niž v četvertomu mynulogo roku i majže v 9,5 raza biľše, niž v peršomu kvartali rokom raniše.

Prybutok zris biľš niž u 24 razy v porivnjanni z peršym kvartalom rokom raniše i biľš niž v čotyry razy v porivnjanni z ostannim kvartalom 2020 roku, peredaje CNBC.

Čytajte takož: 🕹 Studija videoigor Big Time Studios zalučyla $21 mln dlja stvorennja NFT-gry

Dohid v cyfrah

Peršyj kvartal prynis kryptobirži $1,8 mlrd dohodu proty $585 mln v četvertomu kvartali 2020 roku i $191 mln rokom raniše.

Čystyj prybutok kompaniї za kvartal sklav ponad $771 mln ($ 177 mln ​​v četvertomu kvartali 2020 roku). Prybutok na akciju sklav $ 3,05.

Rezuľtaty značnoju miroju vidpovidaly ocinkam, jaki Coinbase predstavyla 6 kvitnja, pryblyzno za tyždeń do svogo publičnogo debjutu na birži. Blyźko 94% čystogo vytorgu kompaniї v peršomu kvartali prypadaly na operacijni zbory vid torgivli kryptovaljutoju.

Vysoka marža ne zmenšyťsja

Zbory Coinbase vyšče, niž u dejakyh її konkurentiv. Povidomljajeťsja takož, ščo marža zalyšyťsja vysokoju dlja kryptovaljutnoї birži.

My ne namagajemosja vygraty na gonorarah. My ne namagajemosja konkuruvaty za gonorary. My zmagajemosja za te, ščob buty najnadijnišymy. My majemo spravu z bezprecedentnym zrostannjam popytu, i naša uvaga bula zoseredžena na tomu, ščob naš obmin zalyšavsja na kolyšńomu rivni

Alezija Haas, Finansovyj dyrektor kompaniї

Odnak ne dyvljačyś na ce, ščomisjačni tranzakciї korystuvačiv biľš niž podvoїlysja v porivnjanni z poperednim kvartalom — z 2,8 mln do 6,1 mln.

Coinbase maje 56 mln veryfikovanyh korystuvačiv, ce pryzvelo do togo, ščo obsjag torgiv vyris biľš niž vtryči v porivnjanni z poperednim kvartalom.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...