Reklama

📸 VIDEOZHARA 2019: ščo robyty na festyvali blogeriv ta videokreatyvu

Včetverte golovnyj festyvaľ videokreatyvu ta blogeriv VIDEOZHARA zbyraje najpopuljarnišyh kreatoriv, zirok YouTube ta Instagram, a takož vsih predstavnykiv pokolinnja Z v odyn čas i v odnomu misci.
Читати кирилицею
📸 VIDEOZHARA 2019: ščo robyty na festyvali blogeriv ta videokreatyvu
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. 📸 VIDEOZHARA 2019: ščo robyty na festyvali blogeriv ta videokreatyvu
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Včetverte golovnyj festyvaľ videokreatyvu ta blogeriv VIDEOZHARA zbyraje najpopuljarnišyh kreatoriv, zirok YouTube ta Instagram, a takož vsih predstavnykiv pokolinnja Z v odyn čas i v odnomu misci.

Z 8 po 9 červnja na Art-zavodi «Platforma» projde festyvaľ VIDEOZHARA 2019, de infljuensery novogo pokolinnja rozkažuť pro svoju profesiju, podiljaťsja dosvidom i svoїmy sekretamy uspihu. Ti ž, hto tiľky rozpočynaje šljah molodogo kreatyvnogo, zmožuť vidirvatysja vdostaľ na velyčeznij terytoriї festyvalju. Organizatory obicjajuť dlja gostej 15 tematyčnyh zon i 11 scen. Ščob vy ničogo ne propustyly, proponujemo velykyj gid, v jakomu rozpovily, jak možna rozvažytysja na festyvali.

VIDEOZHARA

? Znajomtesja z uljublenymy blogeramy ta robiť z nymy selfi

Zona Stars & Fans — misce zustriči z kumyramy dlja obijmiv i selfi na VIDEOZHARA 2019. Tut je vse dlja togo, ščob otrymaty klasni foto i miľjony lajkiv. Ne propustiť možlyvisť zrobyty selfi z Kateju Aduškin, XO LIFE, «THIS IS HOROŠO», Aneju Trinčer, Vladom Bumagoju «A4», Eugene Sagaz, Halber, Oleksijem Stoljarovym, Olenoju Venum i hlopcjamy z «Čotkyj Paca». Golovne — ne bojatysja!

festyvaľ

?️ Poryńte u svit kibersportu ta kospleja

Na festyvali oblaštujuť spravžnij raj dlja gikiv ta ljubyteliv kibersportu. Na festyvali projduť spiľni matči faniv z vidomymy blogeramy, turniry po CS:GO ta DOTA 2 i naviť biľše — tut u kožnogo bude možlyvisť zanurytysja v zahopljujuču virtuaľnu reaľnisť. A šče perevtilytyś v uljublenogo geroja z fiľmu abo gry, ščob poborotysja za peremogu v grandioznomu konkursi kospleja.

VIDEOZHARA

? Sluhajte lajvy uljublenyh muzyčnyh blogeriv

Epicentrom podij na festyvali stane MASTERCARD Stage, de vystupljať Katja Aduškina, Anja Trinčer, XO LIFE, «Čotkyj Paca», Eugene Sagaz, Halber, Vlad Bumaga, Diva Olivka, Murafa, Magic 5, DSIDE BAND, ND Production, Jevgen Bondarenko ta inši. Protjagom dvoh dniv tut buduť grymity vystupy uljublenyh artystiv i blogeriv, projduť superfinal nacionaľnogo festyvalju sceničnyh talantiv, rozigraši pryziv, a takož vidbudeťsja vručennja premiї «Blogosfera» — nagorodžennja kreatoriv, jaki vidpovidaľno pidhodjať do stvorennja kontentu.

?️ Piznajte sekrety aktorśkoї majsternosti i otrymaj roľ u fiľmi

Zona Cinema blyžče poznajomyť vas z golovnymy gerojamy ukraїnśkogo fiľmu «Davaj tancjuj» — Romanom Čuhmanenko i Valentynoju Vojtenko. A šče vy tut možete projty spravžnij kastyng vid studiї FILM.UA ta staty častynoju novogo fiľmu «Skaženi vesillja — 2». Ščet tut projduť majster-klasy z piznannja sekretiv aktorśkoї majsternosti ta vystup Andrija AJ na temu «Jak zrobyty zapam’jatovujeťsja».

festyvaľ

? Zajmiťsja krosfitom

Vražajuči batly atletiv, pokazovi vystupy brejkdanseriv z Battle school. Vyklyky vid populjarnyh blogeriv, nadyhajuči istoriї uspihu, zmagannja z druzjamy, majster-klasy z skimbordyng, sleklajnu i balansbordu. Vy točno vidkryjete nove v sobi i vpustiť sport v svoje žyttja nazavždy!

festyvaľ

?️ Poryńte v svit ekstrymu

U zoni Drive vsi ljubyteli ekstremaľnyh vražeń zmožuť nasolodytysja dryftom vid komandy NoMotors, podyvytysja vystup profesijnyh stantrajderiv i tut že poganjaty na kartah. Takož blogery Anna Zaporiźka, Janina Sokolova ta Anja Greś pogovorjať pro stereotypy žinočogo vodinnja, a najmolodšyj motocyklist Tima Jeršov pokaže, jak potribno upravljaty bajkom u 6 rokiv.

VIDEOZHARA

? Poryńte v trendy majbutńogo

U Lifestyle-zoni vas čekatymuť Anja Sulyma, Nastja Goncul, Liza Nice, Pustovit, Ruslan Kuznecov, Ila Saltivśka, Roma Svičkarenko, TWINS, Jerry Heil, Anja Trinčer, Halber i bagato inšyh. Vony rozkažuť pro ostanni trendy v sferah krasy ta mody, podiljaťsja lajfhakamy pro podoroži, proveduť fan-zustriči, pokažuť b’juti-kornery, rozkažuť pro te, jak zrobyty jaskravyj makijaž, festyvaľnu začisku ta mehendi.

festyvaľ

? Vidpočyvajte usijeju rodynoju

Jakščo tak sklalosja, ščo vy baťky maleńkogo kreatora i hočete glybše rozumity jogo svit, laskavo prosymo v zonu Kids & Family. Tut juni kumyry i їh baťky rozkažuť pro te, jak vony pojednujuť blogerstvo i reaľne žyttja, vidpovidajučy na pytannja v formati fan-zustriči. Krim ćogo maleńki gosti festyvalju zmožuť vzjaty učasť u vydovyščnyh eksperymentah v ramkah «Reaktyv šou» vid «Eksperymentaniuma», navčaťsja zbyraty kubyk Rubika, stvorjuvaty ob’jemni zobražennja 3D-ručkoju, maljuvaty koľorovym piskom i vlaštujuť spravžnje šou na batutah.

? Diznajtesja, jak zi svogo vyhovancja zrobyty selebriti

U čomu sekret ideaľnogo foto vyhovancja v Instagram? Ščo potribno znaty, podorožujučy z tvarynamy? Porady kinologiv profi, majster-klasy po dogljadu za domašnimy uljublencjamy. Oleksandr Pedan ta Jevgen Bilozerov projduť vyprobuvannja razom zi svoїmy zirkovymy vyhovancjamy. Trjukove šou vid profesijnyh hendlerov, mystectvo ANIMAL-fotosesiї i bagato inšogo šukajte v zoni Animal.

VIDEOZHARA

? Smijučyś, beriť učasť v gumorystyčnyh improvizacijah

Maksymaľna koncentracija horošyh žartiv i ščyrogo smihu očikujeťsja na open-air-sceni Humor. Ne propustiť šou parodij, stendap, improvizaciї ta interaktyvy z gljadačamy, a takož boroťbu za Kubok smihu VIDEOZHARA.

? Prokačaty na konferenciї po videomarketinga

Najsvižiši trendy video- i infljuens-marketyngu, novyny platform i uspišni kejsy kompanij — vse ce i naviť biľše povidajuť guru YouTube, Google, AIR, fahivci z kompanij-lideriv, a takož blogery i analityky v ramkah konferenciї «VIDEOZHARA dlja brendiv».

VIDEOZHARA

? Vidvidajte golovnyj osvitnij ivent dlja blogeriv

V ramkah AIR Academy bloggers event 2.0 mediakompanija AIR zbere razom topovyh blogeriv, YouTube-praktykiv i mediaspecialistiv, jaki rozkažuť pro svij dosvid roboty z sociaľnymy merežamy, a takož podiljaťsja navyčkamy montažu, insajtamy roboty v Instagram i sekretamy prosuvannja video na YouTube.

? Viźmiť učasť u konferenciї dlja muzykantiv

V ramkah AIR Music Meetup buduť rozkryti vsi aktuaľni tendenciї muzyčnogo svitu, najkrutiši i efektyvni instrumenty prosuvannja klipiv i kanaliv muzykantiv, a takož osoblyvosti roboty na YouTube u muzyčnij sferi.

VIDEOZHARA

? Prydbajte paru suveniriv na pam’jať

Znajdiť godynu-drugu, ščob vidvidaty VideozharaMarket — terytoriju, de kožen zmože prydbaty sobi ščo-nebuď na pam’jať: oryginaľnyj blogerśkyj čy festyvaľnyj merč ta firmovi suveniry.

Čytajte takož pro te, hto z blogeriv vystupyťVIDEOZHARA 2019 zbere u Kyjevi ponad 600 blogeriv: hto vystupyť na VIDEOZHARA 2019.

Share
Написати коментар
loading...