Реклама

VIDEOZHARA 2019 збере у Києві понад 600 блогерів: хто виступить

Зустрічі з інфлюенсерами нового покоління, їх історії успіху в YouTube та Instagram — з 8 по 9 червня у Києві на Арт-заводі «Платформа».
Čytaty latynkoju
VIDEOZHARA 2019 збере у Києві понад 600 блогерів: хто виступить
  1. Головна
  2. Креатив
  3. VIDEOZHARA 2019 збере у Києві понад 600 блогерів: хто виступить
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Зустрічі з інфлюенсерами нового покоління, їх історії успіху в YouTube та Instagram — з 8 по 9 червня у Києві на Арт-заводі «Платформа».

Головний фестиваль відеокреативу і блогерів VIDEOZHARA 2019 збирає найпопулярніших зірок соцмереж і їх фоловерів вже в четвертий раз. На дводенному заході блогери поділяться досвідом і своїми секретами успіху.

Як відомо, зараз творці відеоконтенту захоплюють світ і стають кумирами мільйонів.

VIDEOZHARA 2019

Тому програма фестивалю VIDEOZHARA 2019 — це грандіозний захід, головні герої якого запрошені блогери-мільйонники.

Учасники

Зробити селфі та поспілкуватися на фестивалі «ВідеоЖара 2019» можна буде з Оленою Венум, Пупсі Кірою, Сашою ЧистовоюFamily Box, Русланом Кузнєцовим, XO LIFE, HalBer, Владом Бумагою, Катею Адушкіною, Eugene Sagaz і ще сотнею запрошених зірок відеоблогінгу.

На фестивалі VIDEOZHARA 2019 варто також очікувати сюрпризів від MONATIK – одного з найулюбленіших співаків покоління Z.

VIDEOZHARA 2019

Фестиваль займає більше ніж 60 тисяч м², а це 11 сцен і 11 тематичних зон. До речі, цього року фестиваль стане територією безготівкового розрахунку.

Які локації

Stars & Fans — місце зустрічі з улюбленими кумирами для обіймів і селфі.

Sport — зона, в якій прямо на території фестивалю можна буде зайнятися кросфітом або зробити пару спортивних вправ.

Gaming — Мекка для любителів кіберспорту, де пройдуть матчі з відомими блогерами, турніри, сесії питань і відповідей, а також грандіозний конкурс косплея.

Kids & Family — зона, де наймолодші зіркові гості та їхні батьки розкажуть про те, як вони поєднують блогерство та реальне життя.

VIDEOZHARA 2019Lifestyle буде представлений найпопулярнішими beauty, fashion та travel-блогерами.

Music — виступи музикантів і зустрічі з ними.

VideozharaMarket — територія, де кожен гість зможе придбати собі щось на пам’ять від учасників маркету.

Крім зустрічей з блогерами, у програмі фестивалю — вручення премії «Блогосфера» — нагородження креаторів, які відповідально підходять до створення контенту.

Читайте також: Як виглядає, чим цікавиться та скільки заробляє український YouTube

Ще проведуть конференцію по відеомаркетингу «VIDEOZHARA для брендів» 8 червня та AIR Music Meetup 9 червня — для тих, хто хоче дізнатися як просувати музичні продукти в YouTube.

Нагадаємо, що фестиваль VIDEOZHARA 2019 є ініціативою медіакомпанії AIR (Agency of Internet Rights), сертифікованого партнера YouTube в Україні. Щорічно він збирає близько 20 000 глядачів і є одним з головних культурно-освітніх подій Києва.

Читайте також – «Що варто знати про Телеграм перед тим, як запустити свій каналЩо варто знати про Телеграм перед тим, як запустити свій канал».

Share
Написати коментар
loading...