Reklama

Dva roky Na chasi — kolonka vydavcja

24 kvitnja 2017 roku zapustylosja vydannja Na chasi. Sogodni my svjatkujemo i publikujemo kolonky golovnogo redaktora ta vydavcja. Vydaveć Oleksij Fedorov — pro dosjagnennja Na chasi, našu audytoriju ta plany na majbutnje.
Читати кирилицею
Dva roky Na chasi — kolonka vydavcja
  1. Головна
  2. Istoriї
  3. Dva roky Na chasi — kolonka vydavcja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
24 kvitnja 2017 roku zapustylosja vydannja Na chasi. Sogodni my svjatkujemo i publikujemo kolonky golovnogo redaktora ta vydavcja. Vydaveć Oleksij Fedorov — pro dosjagnennja Na chasi, našu audytoriju ta plany na majbutnje.

Dva roky tomu ja doklav ruku do napysannja poky ščo jedynogo materialu dlja Na chasi — Manifesta ukraїnśkoї latynky. Sogodni, rivno za dva roky pislja zapusku, pyšu vdruge 🙂

Eksperymenty Na chasi ne zakinčujuťsja latynkoju. My komandoju deco.agency zapustyly MVP nachasi.com bukvaľno za tyždeń, a potim krok za krokom naroščuvaly jogo vizuaľno ta funkcionaľno do teperišńogo stanu, jakyj ja z vpevnenistju možu nazvaty najtehnologičnišym media na ukraїnśkomu rynku. Pysaty pro važlyve — ce dobre, šče krašče — robyty taki materialy, jakymy možna nasolodžuvatysja vizuaľno, a sprostyty žyttja redakciї zavdjaky bagaťom avtomatyzovanym procesam — vzagali bezcinno 🙂

Veś naš dosvid z rozrobky riznomanitnyh media my vklaly v cej najuljublenišyj proekt. Bagato novyh fič my spočatku testujemo tut, a potim proponujemo їh našym klijentam po vśomu sviti. Prote, v žyvyh zalyšajuťsja lyše ti eksperymenty, ščo pozytyvno vplyvajuť na pokaznyky proekta.

Sogodni nas čytaje blyźko 60 000 čytačiv kožnogo misjacja — rozumnyh, osvičenyh, aktyvnyh, pidpryjemciv ta novatoriv za duhom (ta pokaznykamy audytoriї FB i GA). Vony peregljadajuť materialy Na chasi biľše 250 000 raziv ščomisjacja. I ce vže možna nazvaty uspihom dlja takoї nevelyčkoї komandy, jak naša. Grubo kažučy, naši partnery v šoci, naskiľky efektyvnoju može buty pracja redakciї z kiľkoh talanovytyh specialistiv.

Z ljutnevoї novyny v odnomu z onlajn-vydań, jake podalo informaciju pro zminu komandy jak zakryttja proektu, my vže z kolegamy po rynku ta znajomymy ne raz posmijalysja.

Ščo stalosja: u ljutomu ćogo roku my povnistju zminyly redakciju — važkyj, ale neobhidnyj krok, rezuľtatamy jakogo ja zadovolenyj. Z novoju komandoju Na chasi my osvižyly pidhid — rozšyryly tematyky, zminyvšy i dodavšy rubryky, probujemo novi formaty, i v cilomu staly biľš vidkrytymy do vśogo novogo. Jak berezeń, tak i kviteń staly odnymy z najkraščyh misjaciv za vsima statystyčnymy ta finansovymy pokaznykamy dlja Na chasi za ci dva roky.

Dali — biľše. Jak zavždy, vidkryti do vašyh propozycij spivpraci, buď-jakogo fidbeku ta pryvitań 😉

Share
Написати коментар
loading...