Reklama

«Piarytyś ne možna zupynytyś» — 32 piarnyka Deadline napysaly knygu pro dijevi strategiї + Konkurs

Knyga na praktyčnyh kejsah rozpovisť pro tehniky piaru, jak potrapyty v publikaciї abo na telebačennja, jak keruvaty infopolem ta inši korysni reči.
Читати кирилицею
«Piarytyś ne možna zupynytyś» — 32 piarnyka Deadline napysaly knygu pro dijevi strategiї + Konkurs
  1. Головна
  2. Biznes
  3. «Piarytyś ne možna zupynytyś» — 32 piarnyka Deadline napysaly knygu pro dijevi strategiї + Konkurs
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Knyga na praktyčnyh kejsah rozpovisť pro tehniky piaru, jak potrapyty v publikaciї abo na telebačennja, jak keruvaty infopolem ta inši korysni reči.

Pro ščo «Piarytyś ne možna zupynytyś»

Vlasnyky proektu Deadline.com.ua, pislja rjadu doslidžeń anonsuvaly zapusk seriї biznes-knyg na temu piaru i personaľnogo brendyngu dlja biznesu ta okremyh ekspertiv.

Zazvyčaj vid ukraїnśkyh deržavnyh piar-kampanij ta novyn dejakyh pres-služb hočeťsja reaľno povisytysja. V komercijnomu informacijnomu prostori bezsumnivno lidyruje velykyj biznes «Pryvatbank», «Allo», «AKSA-Strahuvannja», Comfy, bankivśkyj sektor i tak dali, ale jakščo vzjaty biľš dribni kategoriї, to zgadujuťsja zavždy najaktyvniši (nestandartni ideї fud-trakiv, perukareń, sajtiv, čat-botiv toščo).

Buď-jaka kompanija hoče, ščob її im’ja pryhodylo na rozum peršym potencijnomu partneru abo klijentu — hoče buty v statusi top-of-mind. Vsi rozumijuť, ščo reklama pracjuje tiľky todi, koly vona oplačena, a statti u ZMI z’javljajuťsja u pošukovij vydači rokamy. I jedynyj nedolik piaru – ce dovge prokačuvannja (3-12 misjaciv) do krytyčnoї masy dlja otrymannja komercijnyh rezuľtativ.

Konkurs

Sered pidpysnykiv poštovoї rozsylky Na chasi podaruje 3 tvory. Ščob otrymaty podarunok, slid buty čytačem/čytačkoju našoї pidpysky ta nadislaty lyst u doviľnij formi v redakciju z motyvacijeju, čomu same vam potribnyj ekzempljar.

E-mail: [email protected]

«Piarytyś ne možna zupynytyś» — ce tvir dlja audytoriї, jaka je obsessed, tobto povernuta na idejah prosuvannja čogoś korysnogo. Zazvyčaj literatura (možlyvo, htoś pomičaje) včyť tomu, jak vykonuvaty čužu volju i jakščo vyjde, dovesty, ščo možeš robyty ce krašče niž inši. Na cij systemi pobudovani vsi radjanśki školy (kartynky, de odnakovi divčynky v škiľnij formi spivajuť v hori toščo). «Piarytyś ne možna zupynytyś» dopomože po-inšomu podyvytyś na dejaki reči, pojasnyť, jak nabraty potribnu media-vagu ta vygraty publičnu sutyčku.

?Jak ukraїnci čytaly knyžky u 2018 — doslidžennja

 

U knyzi pojasnjujuťsja vybuhovi tehniky piaru dlja tyh, hto hoče zrobyty biznes biľš prybutkovym šljahom pravyľnyh komunikacij iz suspiľstvom čerez ZMI v Ukraїni. Dyrektor zmože pereviryty čy zrozumity robotu najmanogo piarnyka, a okremyj ekspert — pobuduvaty kar’jeru z media samostijno.

Čytajte takož: Novyny v maleńkomu i velykomu misti: jak švydko pysaty cikavi reportaži

U knyzi zibrani istoriї ta komercijni piar-kejsy:

  • jak naspravdi pracjujuť sučasni ukraїnśki media;
  • jak gotuvaty informaciju dlja ZMI, ščob potrapyty na storinky vydań abo v efir telekanalu;
  • jak biznesu keruvaty infopolem zavdjaky stattjam v ZMI;
  • jakym čynom “bez vody” ocinjuvaty efektyvnisť roboty piarnyka;
  • ščo robyty, koly na biznes abo personu zamovyly medijnu ataku konkurenty;
  • ta inši.

Anotacija na zvoroti dlja tyh, hto ekonomyť čas i hoče vidrazu diznatysja rezuľtat

«Rynok PR v Ukraїni postupovo transformujeťsja: šče 3-5 rokiv tomu malo hto spivpracjuvav z lideramy dumok, a tym biľše prosuvav čerez nyh svoї poslugy i tovary. Ce ne vyklykalo doviry u kompanij i velykyh brendiv, ale śogodni takyj variant - odyn z populjarnyh sposobiv prosuvannja sebe, tovariv abo poslug. Reklama pracjuje tiľky todi, koly vona oplačena, a statti v media z'javljajuťsja rokamy v Gugli, rozpovidajučy rizni istoriї. U knyzi pojasnjujuťsja vybuhovi tehniky piaru tym, hto hoče zrobyty biznes biľš prybutkovym šljahom pravyľnyh komunikacij z suspiľstvom čerez ZMI v Ukraїni. Dyrektor zmože pereviryty čy zrozumity robotu najmanogo piarnyka, a okremyj ekspert pobuduvaty kar'jeru z media samostijno.»

Avtorka obkladynky — učasnycja «Ligy Smihu», grafičnyj dyzajner Svitlana Njemonježyna.

Knyga vyjde drukovanoju ta elektronnoju versijeju pryblyzno v kinci travnja 2019 roku. Inši dvi zaplanovani do vyhodu na osiń. Peredzamovlennja zi znyžkoju 30% možna oformyty za posylannjam.

Pro avtora

U marketyngu Oleksandra ponad 15 rokiv. Spivpracjuje z velykymy kompanijamy v riznyh oblastjah dijaľnosti FMCG, Retail, HoReCa, E-commerce. Vvažajeťsja, ščo marketyng — ce profesija dlja rozumnyh, ale skoriše ce sport. I ščoroku v ukraїnśku sportyvnu sutyčku vstupajuť kolegy z PR-marafonu, Ideas first i inšyh. Buty efektyvnym marketologom označaje zahopljuvaty za soboju. I dlja kar’jery buď-jakogo reklamista i piarnyka važlyvo vseredyni kompanij vmity rozryvaty šablony i buty ne takym jak usi. Kompaniї šukajuť zavždy novi sposoby rozvytku torgovyh marok i sebe čerez nyh, a cili narad v biznesi budujuťsja za pryncypom bankivśkyh strategij (tobto strategij zrostannja) i marketyng može robyty kompaniї i kraїny uspišniše. Koly je metod, jakyj malo hto zastosovuje, možna vygraty čas i otrymaty perevagu.

Peredzamovyty knygu

Uryvky z knyžok:

Share
Написати коментар
loading...