Reklama

☕️ Rocket zapuskaje dostavku napoїv z Idealist coffee za 10 hvylyn

Protestuvaty poslugu može buď-hto zavdjaky bezkoštovnij dostavci.
Читати кирилицею
☕️ Rocket zapuskaje dostavku napoїv z Idealist coffee za 10 hvylyn
  1. Головна
  2. Misto
  3. ☕️ Rocket zapuskaje dostavku napoїv z Idealist coffee za 10 hvylyn
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Protestuvaty poslugu može buď-hto zavdjaky bezkoštovnij dostavci.

Dlja mist-miľjonnykiv aktuaľna problema metušni j braku času naviť na kavu. U servisi dostavky їži Rocket vzjalysja za vyrišennja ćogo zavdannja i vperše v Ukraїni zapustyly 10-hvylynnu dostavku kavy razom z Idealist coffee.

Propozycija dije v radiusi odnogo kilometra vid lokacij ŽK Chicago (vul. Antonovyča, 44) i Spaces (Majdan Nezaležnosti, 2). Nezabarom bude dostupna dostavka z BC Astarta (vul. Jaroslavśka, 58).

Čytajte takož: 🤤 Doslidžennja: jaku їžu najčastiše zamovljaly pid čas Jevro-2020

U Rocket pidgotuvaly speciaľni sumky dlja dostavky kavy, tomu možna ne hvyljuvatysja za zberežennja napoїv. Takož dlja zabezpečennja švydkoї dostavky zamovlennja, za kožnoju točkoju zakripleni kur’jery, jaki dostavljajuť vyključno kavu.

Krim uljublenyh napoїv, klijenty Rocket možuť zamovyty lasošči z Idealist coffee i organizuvaty sobi povnocinnyj kavu-brejk v buď-jakyj moment.

Dostavka napoїv korystujeťsja velyčeznym popytom v Ukraїni. My v Rocket hočemo dostavljaty jakisno, tomu vyrišyly vydilyty dostavku kavy v okremyj projekt. Komanda Idealist vyjavylysja vidkrytoju do novyh vyklykiv i razom z nymy my počaly testuvaty švydkisnu dostavku kavy. Cilyj misjać my vidtočuvaly procesy vseredyni komandy Rocket i teper gotovi predstavyty cju poslugu šyrokij audytoriї

Tetjana Djačenko, Partners & Content lead kompaniї Rocket

Pro servis 🚀

Rocket — ukraїnśkyj servis dostavky, zasnovanyj v 2018 roci jak Raketa. Z vyhodom na mižnarodnyj rynok kompanija zminyla nazvu na Rocket. Sogodni kur’jery Rocket dostavljajuť zamovlennja v 28 ukraїnśkyh mistah, a z grudnja 2020 roku — v stolyci Kipru, Nikosiї. Takož ukraїnśkyj servis dostavky pracjuje v Niderlandah, Greciї ta Franciї. U planah na 2021 rik — zapustyty dostavku Rocket v desjaty jevropejśkyh kraїnah

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...