Reklama

🤤 Doslidžennja: jaku їžu najčastiše zamovljaly pid čas Jevro-2020

Читати кирилицею
🤤 Doslidžennja: jaku їžu najčastiše zamovljaly pid čas Jevro-2020
  1. Головна
  2. Misto
  3. 🤤 Doslidžennja: jaku їžu najčastiše zamovljaly pid čas Jevro-2020
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

U servisi dostavky їži Rocket vyrišyly diznatysja najpopuljarniši stravy, jaki zamovljaly pid čas Čempionatu Jevropy z futbolu.

Najbiľše zamovljaly kartoplju fri. Druge i p’jate miscja zalyšajuťsja za solodkymy gazovanymy napojamy. Na treťomu misci roztašuvalasja pica «Gavajśka», jaku zamovljaly trohy biľše, niž set «Filadeľfija». Takož do najpopuljarnišyh strav potrapyly dvi picy — «Margaryta» i «Čotyry syry». Ne zabuvaly šanuvaľnyky j pro ukraїnśku kuhnju — mav popyt boršč po-domašńomu z m’jasom.

Varto zaznačyty, ščo tiľky pid čas matču zbirnoї Ukraїny zi zbirnoju Avstriї, v top zamovleń ukraїnśkyh ubolivaľnykiv uvijšly boršč i varenyky z kartopleju.

Čytajte takož: 🚀 Servis dostavky Rocket zapustyvsja v Greciї ta Franciї

Takož analityky Rocket vidznačajuť zbiľšennja populjarnosti burgeriv, pyva, kurjačyh kryleć, kamamberu fri, pyvnyh tarilok i picy na period matčiv.

Rejtyng skladavsja bez urahuvannja strav z populjarnyh merež švydkogo harčuvannja. Oskiľky na fastfud dovodyťsja biľša častyna zamovleń, v rejtyngu braly učasť by vyključno burgery.

Pro servis 🚀

Rocket — ukraїnśkyj servis dostavky, zasnovanyj v 2018 roci jak Raketa. Z vyhodom na mižnarodnyj rynok kompanija zminyla nazvu na Rocket. Sogodni kur’jery Rocket dostavljajuť zamovlennja v 28 ukraїnśkyh mistah, a z grudnja 2020 roku — v stolyci Kipru, Nikosiї. Takož ukraїnśkyj servis dostavky pracjuje v Niderlandah, Greciї ta Franciї. U planah na 2021 rik — zapustyty dostavku Rocket v desjaty jevropejśkyh kraїnah

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...