Reklama

🙂 Gajden Kristensen «hotiv by» šče raz povernutysja do roli Darta Vejdera u majbutnih «Zorjanyh vijnah»

Читати кирилицею
🙂 Gajden Kristensen «hotiv by» šče raz povernutysja do roli Darta Vejdera u majbutnih «Zorjanyh vijnah»
  1. Головна
  2. Kino i serialy
  3. 🙂 Gajden Kristensen «hotiv by» šče raz povernutysja do roli Darta Vejdera u majbutnih «Zorjanyh vijnah»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Vykonaveć roli Enakina Skajvokera, aktor Gajden Kristensen rozpoviv, ščo «hotiv by» znovu povernutyś do svogo personaža.

Nagadajemo, ščo aktor zigrav geroja, jakyj navertajeťsja na temnu storonu syly pid imenem Darta Vejdera u trylogiї prykveliv Džodža Lukasa, a zgodom čerez 17 rokiv povernuvsja do neї u seriali «Obi-Van Kenobi», a vže ćogo roku vin takož z’javyvsja v «Asoci».

U svojemu interv’ju dlja Entertainment Weekly Kristensen vidznačyv, ščo ne hotiv by, ščob jogo povernennja do Enakina Skajvokera obmežylosja lyše cym:

Ja hotiv by zrobyty biľše, i ja hotiv by prodovžyty z «Zorjanymy vijnamy», a tam pobačymo. Ja ne znaju, ščo čekaje na mene v majbutńomu, i jakščo taka možlyvisť z'javyťsja, ja budu tam z šyrokoju posmiškoju na oblyčči. A jakščo ni, to ja duže vdjačnyj za možlyvisť povernutysja i vykonaty robotu, jaku ja vykonuvav v «Obi-Vani (Kenobi)» ta «Asoci».

Okrim ćogo aktora takož rozpoviv pro te, jak vin počuvavsja koly pracjuvav nad novymy projektamy u «Zorjanyh vijnah» bez Džordža Lukasa.

Spočatku meni zdavalosja, ščo ja jogo trohy zradžuju. Ale zaraz dlja «Zorjanyh vijn» nastav inšyj čas, i ja dumaju, ščo ce duže cikavo, ščo zaraz u nas je cej period, koly z'javljajuťsja inši opovidači, jaki dajuť svij pogljad na vsesvit. Ale, zvyčajno, vse povertajeťsja do tvorcja, i Džordž Lukas zavždy stoїť pered očyma, koly my pryjmajemo rišennja, i my hočemo zrobyty te, čym vin buv by točno zadovolenyj.

Zvisno narazi nevidomo, čy je u Disney jakiś plany na povernennja Kristensena do svojeї roli Enakina, čy jogo temnogo boku u vygljadi Darta Vejdera. Odnak, ščo točno vidomo, ce te, ščo fanaty duže b zradily takomu.

Takož raniše Adam Drajver rozpoviv, ščo oryginaľnyj plan Dž. Dž. Abramsa na Kajlo Rena u «Zorjanyh vijnah» buv povnistju zminenyj. Geroj mav buty aľternatyvnym vidobražennjam Darta Vejdera.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...