Реклама

🙃 Регулятор у США зобов'язав усі сервіси спростити процедуру скасування передплати

Čytaty latynkoju
🙃 Регулятор у США зобов'язав усі сервіси спростити процедуру скасування передплати
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🙃 Регулятор у США зобов'язав усі сервіси спростити процедуру скасування передплати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У США Федеральна торгова комісія (FTC) оголосила про прийняття федерального закону, який має змусити різноманітні сервіси спростити для користувачів відмову від передплати.

Хоча це прийнято й американським регулятором, однак це цілком може вплинути на користувачів й за межами США, адже у своїх застосунках такі сервіси як Netflix, Spotify та інші можуть застосувати такі зміни для усіх користувачів.

Тепер згідно з правилом click-to-cancel користувачам має бути доступна можливість скасовувати свої передплати так само легко, як вони її оформлюють у застосунках.

Нараз до прикладу ви можете оформити передплату у тому чи іншому сервісі у самому застосунку у кілька простих кроків. Однак уже щоби її скасувати, наприклад на Android вам доводиться переходити у спеціальне меню у Google Play поза самим застосунком для скасування передплати.

Мета такого закону полягає в тому, щоб усунути непотрібні бар’єри, які часто призначені для того, щоб відлякати споживачів та ускладнити скасування передплати.

Щодо США, то таке положення поширюється на доволі широкий спектр типів передплат: стримінги, абонементи у спортзалах та ін.

Вступити у дію це положення у США має через 180 днів з моменту його публікації. Однак чи вплине це на певні застосунки, які доступні за межами США ми дізнаємося лише згодом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...