Реклама

🍏 It’s Glowtime від Apple — де дивитися та що очікувати від презентації нових iPhone

Čytaty latynkoju
🍏 It’s Glowtime від Apple — де дивитися та що очікувати від презентації нових iPhone
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 It’s Glowtime від Apple — де дивитися та що очікувати від презентації нових iPhone
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно Apple анонсувала проведення своєї вересневої презентації під назвою It’s Glowtime, де головною подією стануть нові iPhone 16.

Однаке це не усе, що може очікувати нас на заході. Саме тому ми підготували для вас цей матеріал, у якому зібрали усе, що потрібно знати напередодні It’s Glowtime від Apple.

Коли та де дивитися It’s Glowtime від Apple

Презентація має відбутися 9 вересня у Купертіно в Каліфорнії. Розпочатися вона має о 20:00 і переглянути її можна буде на YouTube, Apple TV та офіційному сайті Apple.

Що очікувати від It’s Glowtime від Apple

iPhone 16

Звісно, що головна подія це офіційний анонс лінійки iPhone 16. Оскільки нові смартфони виходять якраз під запуск Apple Intelligence, який відбудеться трішки пізніше, то варто очікувати покращень у цих девайсах.

Для роботи з ШІ iPhone 16 можуть отримати новий процесор А18, який буде в змозі справлятися з усіма потребами Apple Intelligence. Відзначимо, що з лінійки iPhone 15 лише Pro-модель отримає підтримку функцій ШІ завдяки потужнішому процесору А17 Pro.

Тому цілком логічно, що для нових смартфонів Apple створить новий чип, який буде мати кілька версій залежно від варіації iPhone 16.

Зі злитих до мережі фото нових смартфонів можна також побачити, що ми отримаємо нове положення камер на iPhone 16, які тепер будуть вертикальними.

Нові Apple Watch

На честь десятої річниці з випуску перших Apple Watch варто очікувати й на анонс ювілейної лінійки смартгодинників — Apple Watch X.

Ця модель може отримати тонший дизайн та більший дисплей. Також, можливо, відбудеться й анонс Apple Watch SE — пластикової моделі та більш бюджетної лінійки смартгодинників.

Нові AirPods

Також варто очікувати й на анонс AirPods 4, які можуть отримати оновлений дизайн, USB-C замість порту Lightning, коротші ніжки подібні до AirPods Pro та краще звучання.

Водночас вони можуть зʼявитися у двох варіантах. Дорожча модель може отримати функцію активне шумозаглушення (Active Noise Cancellation), яка таким чином перестане бути ексклюзивом для AirPods Pro.

Новий iPad mini

Сюрпризом на презентації може стати анонс нового iPad mini, який можуть оновити якраз під Apple Intelligence. Тобто новий планшет має шанси отримати чип на базі M-серії від Apple, адже він не отримував оновлень з 2021 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...