Реклама

🍏 Apple на презентації iPhone 16 може анонсувати новий iPad mini — Марк Гурман

Čytaty latynkoju
🍏 Apple на презентації iPhone 16 може анонсувати новий iPad mini — Марк Гурман
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple на презентації iPhone 16 може анонсувати новий iPad mini — Марк Гурман
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

9 вересня Apple готується провести свою чергову презентацію, де як очікується вся увага буде прикута до лінійки нових iPhone 16. Звісно, що нас там також можуть очікувати й новини щодо Apple Watch та AirPods.

Однак за словами Марка Гурмана з Bloomberg Apple може здивувати усіх неочікуваним анонсом нового iPad mini. Він відзначає, що у багатьох магазинах компанії запаси iPad mini уже вичерпуються. До того ж Гурман додає, що йому також сказали, «що пристрій вважається «обмеженим» усередині Apple».

Усе це, на його думку, може означати лише те, що невдовзі на нас може очікувати новий iPad mini, який було б логічно оновити під Apple Intelligence. Тобто новий планшет має шанси отримати чип на базі M-серії від Apple.

Своєю чергою у виданні 9to5mac також відзначають, що окрім презентації техноновинок ми можемо очікувати й на інші анонси. До прикладу у виданні гадають, що вереснева презентація Apple є гарною нагодою офіційно оголосити про поновлення серіалу «Тед Лассо» на четвертий сезон після останніх чуток.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...