Реклама

🍏 iPhone 16 Pro у білому, сірому та темно-чорному кольорах показано на новому зображенні

Čytaty latynkoju
🍏 iPhone 16 Pro у білому, сірому та темно-чорному кольорах показано на новому зображенні
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 iPhone 16 Pro у білому, сірому та темно-чорному кольорах показано на новому зображенні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Авторитетний інсайдер Sonny Dickson опублікував нові макети зображення, на якому показані три ймовірні варіанти кольору iPhone 16 Pro, включаючи, на перший погляд, темніший чорний титановий, порівняно з однойменним кольором на існуючих моделях iPhone 15 Pro.

Очікується, що моделі iPhone 16 Pro будуть доступні в чорному, білому або сріблястому, сірому або “Натуральному титані” кольорах, а також в кольорі рожевого або рожевого золота, який замінить “Синій титан”, згідно з даними аналітика Apple Мінг-Чі Куо та інших витоків.

На зображенні Діксона показані біла, чорна і сіра версії, але немає жодних ознак широко обговорюваного варіанту рожевого золота, який нещодавно був описаний одним з витоків як такий, що має більше схожий на бронзу відтінок. Apple не включила золотий варіант в лінійку iPhone 15, тому подібний варіант міг би мати підвищений попит.

Одна з чуток припускає, що Apple використовує вдосконалений процес обробки та фарбування титану, що призведе до більш глянцевого вигляду, ніж покриття з матового алюмінію в моделях iPhone 15 Pro. Глянцеве покриття може виглядати набагато більше схожим на нержавіючу сталь, яку Apple використовувала в попередні роки, але воно буде більш стійким до подряпин.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...