Реклама

🍏 Вийшла бета iOS 18.1 для розробників з Apple Intelligence — що відомо

Čytaty latynkoju
🍏 Вийшла бета iOS 18.1 для розробників з Apple Intelligence — що відомо
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Вийшла бета iOS 18.1 для розробників з Apple Intelligence — що відомо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Apple у дещо незвичному для себе стилі випустила першу розробницьку бету для iOS 18.1, iPadOS 18.1 та macOS Sequoia 15.1, які надають доступ до першого набору можливостей Apple Intelligence.

Відзначимо, що це доволі непритаманний крок для компанії, коли вона надає доступ до ОС, ще до релізу її попередньої версії.

Наразі розробники, які зареєстровані як бета-тестери уже можуть отримати доступ до таких функцій Apple Intelligence як: інструменти для написання текстів, підсумки транскрибованих текстів, а також нова та вдосконалена Siri.

Також для участі у бета-тесті потрібно мати iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad з чипом M1 або вище.

Водночас з оновленням розробники не одразу отримають доступ до Apple Intelligence. Для цього вам варто перейти до «Налаштувань», де знайдете нове меню Apple Intelligence. У ньому ви натиснете на опцію «Приєднатися до списку очікування».

Після цього варто очікувати на сповіщення після якого й буде надано доступ до перших функцій Apple Intelligence.

Наразі у беті доступні наступні функції:

  • Інструменти для письма, які тепер дозволяють користувачам переписувати, вичитувати та узагальнювати тексти практично у будь-яких застосунках, наприклад, у Пошті, Нотатках тощо.
  • Siri отримає кілька оновлень. Новий дизайн з підсвічуванням по краях екрану, можливість перемикання між текстом і голосом під час взаємодії та ін.
  • Інструменти для роботи з поштою. Застосунок «Пошта» отримає кілька функцій для підвищення продуктивності. Новий розділ для термінових електронних листів, підсумки листа без необхідності відкривати повідомлення, розумна відповідь (підказки для швидкої відповіді)
  • Зосередження (Focus). Функція, призначена для кращої концентрації, яка показуює лише ті сповіщення, які потребують негайної уваги.
  • Інструменти для роботи з фото. Застосунок «Фото» отримує деякі функції пошуку: користувачі зможуть використовувати «природну мову» для пошуку конкретних фотографій, знаходити конкретні моменти у відео. Також буде доступна функція «Спогади», яка дозволяє створювати історії, вводячи опис, після чого Apple Intelligence підбирає фотографії та відео, які відповідають опису, щоб створити фільм.
  • Транскрипції, для підсумовування транскрипцій.

Нагадаємо, що раншіе Марк Гурман повідомив, що реліз Apple Intelligence було відкладено до iOS 18.1, а вихід усіх головних функцій очікується лише у 2025 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...