Реклама

🍏 Реліз Apple Intelligence відкладено до iOS 18.1 — Марк Гурман

Čytaty latynkoju
🍏 Реліз Apple Intelligence відкладено до iOS 18.1 — Марк Гурман
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Реліз Apple Intelligence відкладено до iOS 18.1 — Марк Гурман
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Очікувалося, що Apple Intelligence має з’явитися уже після релізу iOS 18 у наступних оновленнях, однак тепер плани дещо змінилися.

Марк Гурман з Bloomberg у своєму традиційному звіті з «внутрішньої кухні» Apple повідомляє, що компанія планує запуск свого ШІ дещо пізніше ніж це планувалося з початку. Згідно з його джерелами тепер компанія планує запуск Apple Intelligence у жовтні після вересневого релізу iOS 18, iPadOS 18 та macOS Sequoia.

Тобто це означає, що Apple Intelligence тепер фактично з’явиться з наступними оновленнями ОС. Тобто ШІ від Apple тепер варто очікувати за словами Гурмана з виходом iOS 18.1.

Інсайдер відзначає, що причина такої затримки полягає у тому, що в компанії наразі занепокоєнні щодо стабільності роботи функцій Apple Intelligence, які мають з’явитися першими. До того ж це також можливість для розробників отримати достатньо часу для тестування.

Водночас Гурман додає, що Apple Intelligence все одно вперше стане доступною для розробників програмного забезпечення впродовж тижня з першими бета-версіями iOS 18.1 і iPadOS 18.1. Це також доволі незвичний крок від Apple, адже раніше вона не випускала бети наступних версій своїх ОС ще до виходу попередньої.

Загалом Гурман зазначає, що така нова стратегія випуску Apple Intelligence означає лише те, що тепер лінійка iPhone 16 ймовірно вийде без функцій Apple Intelligence, які з’являться лише згодом — орієнтовно у жовтні. Водночас компанія планує завершити розробку iOS 18.0 до кінця липня.

Додамо, що раніше Гурман також повідомляв, що усі головні функції Apple Intelligence з’являться лише у 2025 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...