Реклама

🤔 OpenAI анонсувала SearchGPT — власний пошуковий ШІ-рушій

Čytaty latynkoju
🤔 OpenAI анонсувала SearchGPT — власний пошуковий ШІ-рушій
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤔 OpenAI анонсувала SearchGPT — власний пошуковий ШІ-рушій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На ринку пошуковиків наразі немає рівних Google, яка наразі дійсно знаходиться поза конкуренцією. Однак у OpenAI вирішили кинути виклик та анонсували власний пошуковий ШІ-рушій SearchGPT.

Компанія відзначає, що наразі лише тестує SearchGPT, який називає «тимчасовим прототипом нових функцій пошуку зі штучним інтелектом, які дають швидкі та своєчасні відповіді з чіткими та релевантними джерелами».

Нижче можна побачити відео з тим як саме виглядає такий «пошуковик».

OpenAI відзначає, що наразі запускає SearchGPT «для невеликої групи користувачів і видавців, щоб отримати зворотній зв’язок». Сам прототип є тимчасовим і компанія планує в подальшому інтегрувати його найкращі функції безпосередньо до свого ChatGPT.

Якщо вам самим цікаво протестувати SearchGPT, тоді ви можете зареєструватися у списку очікування та, можливо, отримати можливість спробувати «пошуковик» від OpenAI.

SearchGPT швидко і безпосередньо відповість на ваші запитання, надаючи актуальну інформацію з Інтернету та чіткі посилання на відповідні джерела.

Ви зможете ставити уточнюючі запитання, як у розмові з людиною, з урахуванням загального контексту, який будується з кожним запитом.

 

Відзначається, що SearchGPT створений для того, щоб допомогти користувачам отримувати безпосередній зв’язок з видавцями «помітно цитуючи їх і посилаючись на них у пошуковій видачі». Таким чином у OpenAI хочуть зробити ваш пошук набагато кращим з безпосередніми посиланнями на перевірені ресурси.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...