Реклама

💻 CrowdStrike назвала помилку, яка вивела з ладу майже 9 млн комп’ютерів з Windows

Čytaty latynkoju
💻 CrowdStrike назвала помилку, яка вивела з ладу майже 9 млн комп’ютерів з Windows
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💻 CrowdStrike назвала помилку, яка вивела з ладу майже 9 млн комп’ютерів з Windows
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія CrowdStrike, через ПЗ якої того тижня стався великий збій на комп’ютерах по всьому світу, розповіла про причини цієї проблеми.

Так, у компанії повідомили, що припустилися помилки в тестовому програмному забезпеченні. Це ПЗ не змогло перевірити працездатність оновлення, що вийшло минулого тижня на комп’ютерах з Windows. Як результат — 8,5 млн ПК були тимчасово паралізовані.

Зі звіту CrowdStrike також стало відомо, що компанія тепер керує власною системою, яка перевіряє контент перед його релізом, щоб запобігти інцидентам, подібним до останнього.

CrowdStrike також обіцяє випустити нове оновлення свого ПЗ, що допоможе прискорити відновлення нормальної роботи комп’ютерів, які все ще не оговталися після помилки.

Ознайомитися з повним описом проблеми від компанії можна за посиланням.

Хто постраждав від помилки у ПЗ CrowdStrike

Нагадаємо, помилка з ПЗ CrowdStrike призвела до масштабних збоїв по всьому світу. Так, в США довелося скасувати понад 1400 рейсів літаків, а найбільше постраждали авіакомпанії Delta та United. В штаті Аляска й взагалі порушилась робота телефонної лінії екстрених служб 911.

Збої в роботі аеропортів також зафіксували в Європі, Індії та Японії. У Великій Британії постраждали залізничні компанії, та телекомпанія Sky News. Перебої також спостерігалися на Лондонській фондовій біржі.

В Україні від збою постраждала «Нова пошта», а також мобільні оператори Vodafone та lifecell. Окрім того, помилки при роботі спостерігалися у «Приват-банк», Sense Bank та monobank.

Раніше ми детальніше розповідали, що в компаніях по всьому світу стався збій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...